Ένα σμήνος πιλότων με σχεδιασμό πτήσης…(Πράξη Β)

η Α΄πράξη, εδώ.

Ο δεύτερος σχεδιασμός πτήσης θα πραγματοποιηθεί! Ζήστε μια εντυπωσιακή επίδειξη πτήσεων με ελιγμούς κλειστού σχηματισμού, κατά μέτωπο πτήσεις, μεμονωμένους ελιγμούς ή και συγχρονισμένες πτήσεις από τους έμπειρους πιλότους του ikariamag. Ιδού οι ακόλουθες προτάσεις:

Ο Σταύρος Π., κρατώντας το πηδάλιο μικρού αεροσκάφους, πέφτει σε «κενό αέρος» (20/7/11), δηλώνοντας ότι η πτήση από την πτώση απέχουν μόλις ένα γράμμα!  Η Βάσω Κ., πιλοτάρει ένα πολυτελές executive jet προσφέροντας στον ταλαίπωρο “Joseph από την Βαρκελώνη” (8/5/12) δωρεάν πτήση Βαρκελώνη – Ικαρία, ως φυσική και αυθόρμητη προσφορά των κατοίκων του νησιού υπερασπιζόμενοι τον εισαγόμενο τουρισμό!

Ο Βασίλης Δ., κοσμογυρισμένος και έμπειρος πιλότος υπερηχητικού αεροσκάφους concorde, ονειρεύεται εναέρια «συναπαντήματα» (3/3/11) αποσταβέντου…όσο το δυνατόν νοτιότερα!  Η Γλυκούλα σκέτο και όχι ξινή, ικανή και τετραπέρατη πιλότος ελικοφόρου, δοκιμάζει τις αντοχές των επιβατών –πάντα καλοπροαίρετα- με εναέρια U-turns….εμ…«Γλυκούλα είπαμε»! 13/1/11.

Η Μελίνα Π., ετοιμάζεται να απογειώσει ένα Beechcraft 1900!  Γνήσια τελειομανής αρνείται να βάλει μπρος τις μηχανές γιατί την τελευταία στιγμή ανακαλύπτει την απουσία μίας «βίδας» 10/2/11…no comment!  Η Γιούλη Φ., έμπειρη πιλότος cargo μεταφέρει «δέματα από την Ικαρία» 2/4/12, γεμάτο καίσια και φοινίκια! Οι φορτωτικές αναγράφουν «Προσοχή Εύθραυστον»!

Ο Γιάννης Κ., επηρεασμένος από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Jules Verne, είναι ένας εκ των τριών ερευνητών στο «Ταξίδι στο κέντρο της γης» φτάνοντας σε ένα παράξενο βασίλειο κάτω από την επιφάνεια της Γης ξεκινάει μια «πτήση βαθιά» 6/3/10 γεμάτο επικίνδυνες περιπλανήσεις, εξωτικά τοπία και μοναδικές καταστάσεις RealD ή και 3D αν προτιμάται.  Σε βήτα ρόλο ο Ιντιάνα Τζόουνς!  Ο Νικόλας Κουν., «εξ Αθηνών ορμώμενος» και κυβερνήτης ενός zeppelin, χαζεύει από ψηλά τις καλοκαιρινές νύχτες τα «φώτα του χωριού» 20/10/11 αναλογιζόμενος αν το χειμώνα αριθμούν το ίδιο;

Ο Νικόλας Κoν., κυβερνήτης ενός Q400 Bombardier δεν χρειάζεται πυξίδα. Με χαρακτηριστική ευκολία διακρίνει τα νησιά από ψηλά…ούτε μαντεψιές, ούτε μέτρημα με το ρολόι, ούτε συζητήσεις για φάρους και βράχους-σημάδια… μια φορά να έχεις δει στον χάρτη το πέλαγος και όλα ξεχωρίζουν μετά στα σίγουρα για τον Νικόλα…“Μια πτήση” 22/5/12…μα τι πτήση;…Η Δήμητρα Κ., εκτελώντας ακροβασίες σε μεγάλα ύψη μ’ ένα ανεμοπλάνο, ξεδιπλώνει μια «ανεμόσκαλα» 24/7/12 , επιδεικνύοντας τις απίστευτες ικανότητές της…δεν μασάει σε τίποτα, απογειώνεται, καταρρίπτει τους κανόνες της Φυσικής και νιώθει ελεύθερο πουλί!

Η Δέσποινα Σ., αρέσκεται στο paragliding!.  Αγαπημένη της διαδρομή «στον Αθέρα...δίχως τέλος» 8/2/12.  Η Ηλέκτρα Π., πιλότος AIRBUS πραγματοποιεί «ελεύθερη πτήση στη Νέα Υόρκη» 11/5/12 με μοναδικό εξοπλισμό τη φωτογραφική της μηχανή αποθανατίζοντας εικόνες και σκέψεις από το Μεγάλο Μήλο!

Η Στέλλα Κ., απλά ίπταται στον αέρα και πραγματοποιεί «ταξίδια στο άγνωστο» 12/6/12 με πυξίδα τα όνειρα και τη φαντασία.  Η Αμαλία Κ., δεν δέχεται να επιβιβαστεί σε κανένα αεροπλάνο.. το μόνο που γυρεύει είναι ένα «ζευγάρι φτερά, παρακαλώ»! 7/1/11 όχι τυλιγμένα και όχι τσαλακωμένα…. λαχταρώντας τα καυτερά συναπαντήματα στις αγκαλιές των αυγουστιάτικων ήλιων.

Τέλος, ο Αριστοτέλης Α., μ΄ένα μαχητικό αεροσκάφος παραβιάζει τον κινεζικό εναέριο χώρο με συμπτώματα ναυτίας και ιλίγγου, κοινώς γνωστό ως vertigo.  Η έλλειψη χωροταξικού προσανατολισμού τον πείθουν ότι πετάει πάνω από το "Το σινικό τείχος της Ικαρίας", 13/11/12.

Φυσικά, υπάρχουν και πολλές φτερωμένες πένες που φιλοξενούνται από το όχημα του ikariamag, επιδεικνύοντας αντίστοιχες ικανότητες και συναρπαστικές διαδρομές!

Στέλλα Κυριακού
thejackalsk@gmail.com

Διαβάστε τις ελεύθερες πτήσεις της Στέλλας Κυριακού.

ikariastore banner