προφίλ

Το ikariamag είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ποικίλης ύλης από, για και με αφορμή την Ικαριά! Μια προσπάθεια έκφρασης ανθρώπων που κατάγονται από το νησί, που μένουν σε αυτό, ή που το έχουν απλώς επισκεφτεί και το αγαπούν. Οι ελεύθερες πτήσεις (κείμενα συντακτών του περιοδικού και αναγνωστών μας), τα θέματα (έρευνες – ρεπορτάζ – αφιερώματα), οι ειδήσεις από την Ικαρία, την Περιφέρεια και το Αιγαίο, οι παρουσιάσεις πολιτισμού, η ατζέντα εκδηλώσεων και το ikariamagTV με βίντεο που φιλοξενούμε αλλά και δικές μας παραγωγές, αποτελούν τις στήλες του περιοδικού μας. Παράλληλα προχωρούμε σε επέκταση των δραστηριοτήτων μας και πέρα από το διαδίκτυο με εκδόσεις, εκδηλώσεις και πολλές ακόμα δράσεις. Η «ελεύθερη πτήση» μας ξεκίνησε 1η Μαρτίου του 2010, με την ελπίδα να γεμίσουμε χαρά, ενδιαφέρον αλλά και προβληματισμό τη ζωή μας, όπου και αν είμαστε …. είτε κοντά, είτε μακριά, είτε και πετώντας ελεύθερα πάνω από την Ικαριά!

To ikariamag διατηρεί το δικαίωμα επιλογής των κειμένων & άρθρων που αποτελούν την ύλη του. Το κάθε ενυπόγραφο άρθρο εκφράζει τις απόψεις του συντάκτη του και μόνο.

Για επικοινωνία: info@ikariamag.gr

 

Σε μιαv εποχή που η μικρή και μεσαία οικονομία βάλλονται, ενισχύουμε … την ικαριακή αγορά! Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε τον 1ο ηλεκτρονικό οδηγό για επιχειρήσεις, καταστήματα και ελεύθερους επαγγελματίες της Ικαρίας και της Αττικής Παροικίας. Με τον καιρό, η ικαριακή αγορά θα εμπλουτισθεί και θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές. Ένα χρήσιμο εργαλείο για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. Όπως και για τους ικαριώτες εκτός νησιού αλλά και για όσους τους αναζητούν επαγγελματικά! Οι καθημερινές σας ανάγκες αλλά και ό,τι ζητάτε μέσα από τις καταχωρήσεις επαγγελματιών, τις ενημερώσεις και τις προσφορές για τους αναγνώστες του ikariamag και για τους χρήστες της ικαριακής αγοράς! Ενισχύστε, χρησιμοποιείστε, προβληθείτε στην … ικαριακή αγορά. ikariakiagora.gr

Για να καταχωρηθείτε:

Έλενα Ζέπου: elena.zepou@ikariamag.gr – 6947300541
Λία Ζέπου: lia.zepou@ikariamag.gr -  6944786789

Για γενικές πληροφορίες: ikariakiagora@ikariamag.gr

 

 

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να ξαναβρούμε τον δρόμο της δικής μας παραγωγής. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε το 1ο ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για ικαριακά προϊόντα. Στόχος μας να κάνουμε εξωστρεφή την ικαριακή παραγωγή προβάλλοντας ό,τι καλύτερο την χαρακτηρίζει για να προωθήσουμε την Ικαρία και να ενισχύσουμε τους παραγωγούς και τους τεχνίτες της.

Για πληροφορίες: ikariastore@ikariamag.gr

 

Εταιρική Ταυτότητα

Τι είναι το  IKARIAMAG.GR και ποιοί είναι οι συνεργάτες του;
Το  IKARIAMAG.GR είναι ένα ελληνικό portal με θέματα ενημερώσεως πολιτικού, κοινωνικού, οικονομικού και πολιτιστικού περιεχομένου, ψυχαγωγίας και ηλεκτρονικού εμπορίου ικαριακών προϊόντων.

Το δίκτυο του  IKARIAMAG.GR
Το  IKARIAMAG.GR αναφέρεται σε τομείς από τους οποίους κανείς θα μπορούσε αντλήσει πληροφορίες σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας, πολιτιστικών εκδηλώσεων, ψυχαγωγίας, προωθήσεως μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου ικαριακών προïόντων όπως ειδών διατροφής (τρόφιμα, γλυκά, ποτά, αναψυκτικά, βιολογικά προϊόντα και εκλεκτά ικαριακά εδέσματα), ειδών λαϊκής τέχνης, χειροτεχνίας, οικοτεχνίας και παραδοσιακών κοσμημάτων και βιβλίων. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο αρκεί να πληρούνται οι Όροι Χρήσης Περιεχομένου (δείτε Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης).

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΚΑΙ Σ.Ι.Α. Ε.Ε., με διακριτικό τίτλο Ελεύθερες Πτήσεις
Διεύθυνση Έκδοσης: Κωνσταντίνος Βατούγιος
Συντακτική Ομάδα:
Κωνσταντίνος Βατούγιος
Γιάννης Κέφαλος
Μενέλαος Μανώλης
Ηλέκτρα Πάστη
Ρωξάνα Θεοδώρου

Νομική Σύμβουλός: Σοφία Γαλάνη

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr