Ήταν 8 υπέροχα χρόνια γεμάτα με στιγμές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ! Σας ευχαριστούμε όλους πολύ! Στο εξής, μπορείτε να βρείτε τα βιβλία των ελεύθερων πτήσεων στα καταστήματα της Ικαρίας.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου το Ράδιο Ικαρία 87,6fm και ο Γιώργος Σούρτης φιλοξένησαν ένα πλήρες αφιέρωμα στο ikariamag.gr και τις δράσεις του με αφορμή την ολοκλήρωση της λειτουργίας του.

Στο αφιέρωμα μίλησαν πολλοί συντελεστές των ελεύθερων πτήσεων για όλα όσα έχουν να θυμούνται από αυτή την πορεία.

Σάββατο 30 Ιουνίου – Κυριακή 1 Ιουλίου: Αυτό το ΣΚ δεν πάμε παραλία, πάμε… «Ικαρία». Το ikariamag μετά από 8 χρόνια ολοκληρώνει τη λειτουργία του και όλες τις δράσεις του και το γιορτάζει με ένα 2μερο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας, στο Spinster!

Ο Μάριος Φραγκούλης διαβάζει το «ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΩ» του Μενέλαου Μανώλη από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr. Την Ιστορία την βρίσκετε στο βιβλίο «Artεις Έρωτα;» Ιστορίες Αγάπης & Έρωτα στην Ικαρία που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ελεύθερες Πτήσεις.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διαβάζει το «ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ» του Γιάννη Κέφαλου από τις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr. Την Ιστορία την βρίσκετε στο βιβλίο «Artεις Έρωτα;» Ιστορίες Αγάπης & Έρωτα στην Ικαρία που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ελεύθερες Πτήσεις.

Οι διακοπές πλησιάζουν αλλά θέλουν ακόμα τον χρόνο τους. Γι’ αυτό και είτε πας είτε όχι (αν και πολύ θα το ήθελες) αυτό το καλοκαίρι στην Ικαρία, το Σαββατοκύριακο 60 Ιουνίου – 1 Ιουλίου έχεις μια μοναδική ευκαιρία να προμηθευτείς αγνά ικαριακά προϊόντα ντόπιων παραγωγών και μάλιστα σε τιμές BAZAAR!

Η ετήσια εκδήλωση γυμναστικών επιδείξεων του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ικαρίας "ΝΕΜΕΣΙΣ" έγινε την Κυριακή 3 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Άγιου Κηρύκου Ικαρίας, με θέμα «Χορός και Θάλασσα».

Και το 2018 επισκεφτήκαμε το Πολύτεχνο Ρακομελάδικο του Τσαντέ και επιβεβαιώσαμε το γιατί έχει γίνει καριώτικο στέκι αλλά και αγαπημένος προορισμός των γλετζέδων και των καλοφαγάδων όλης της Αττικής!

Σάς προσκαλούμε στην ετήσια εκδήλωση γυμναστικων επιδειξεων που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Άγιου Κηρύκου την Κυριακη 3 Ιουνιου 2018 και ώρα 19.00. Θα ήταν χαρά και τιμή μας να παραβρεθείτε. Αθλητικος Γυμναστικος Συλλογος ‘ΝΕΜΕΣΙΣ’. Υπεύθυνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής: Ελευθερία Λαρδά.

Χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Ερασιτεχνών από μέλη του Σκακιστικό Ομίλου Ικαρίας: Δύο πρώτες θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών κατέκτησαν ο Βασίλης Σαράντος και η 14χρονη κόρη του Αγγελική!

Σελίδες

ikariastore banner