Πάρε μέρος στις Ιστορίες Έρωτα & Αγάπης στην Ικαρία

Είναι αλήθεια ότι μας αρέσουν πολύ οι ιστορίες. Όπως και ο Έρως! Και σκεφτήκαμε... να τις ενώσουμε! Ξεκινάμε λοιπόν μία νέα θεματική στις ελεύθερες πτήσεις για τις Ιστορίες Έρωτα & Αγάπης στην Ικαρία. Περιμένουμε από εσάς να πάρετε μέρος και σε αυτή μας την ενέργεια όπως άλλωστε κάνετε σε όλες τόσα χρόνια!

Θέλουμε να μας στείλετε στο info@ikariamag.gr μία ή και περισσότερες ιστορίες για έναν μεγάλο έρωτα στο νησί. Είτε τον ζήσατε εσείς, είτε κάποιος δικός σας. Είτε είναι μια φανταστική αφήγηση που θα επινοήσετε είτε ψάξατε στα οικογενειακά σας αρχεία, ρωτήσατε τους γονείς, τους θείους και τη γιαγιά σας στο νησί και σας είπαν μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ιστορία αγάπης από το νησί!

Η συντακτική μας ομάδα αλλά και το àrteam θα επιλέξει τις αγαπημένες της κι εσείς μπορεί να δείτε την ιστορία που εσείς μας στείλατε:
1. Δημοσιευμένη στις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr
2. Να συμπεριλαμβάνεται στην ειδική έκδοση των ελεύθερων πτήσεων για το επόμενο àrtεις; fest | Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας στην Αθήνα.
3. Να είναι μέρος της σχετικής εγκατάστασης που θα δημιουργηθεί στο επόμενο àrtεις; fest με θέμα τον Έρωτα! (Βρείτε τα πάντα για το φεστιβάλ στο arteis.gr

Χαρούμενες, δυσάρεστες, με ευτυχή ή τραγική κατάληξη, πραγματικές ή έμνπευσης, περσινές ή των περασμένων αιώνων, οι Ιστορίες Έρωτα & Αγάπης στην Ικαρία είναι σίγουρο πώς θα μας κλέψουν την καρδιά!

Δοκιμάστε!

ikariamag.gr

 
ikariastore banner

ikariaki-agora.gr