Ικαριώτικες Ιστορίες Έρωτα & Αγάπης με φωνές δανεικές, από ντόπιους και «ξένους» αγαπημένους: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μοσχούλα Ατσιδαύτη, Λεωνίδας Βαρδαρός, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Τζένη Μπότση, Γιώργος Περρής, Ηλέκτρα Τσακαλία, Μάριος Φραγκούλης. Για να τις ακούσουμε, θα πρέπει να μοιραστούμε όλοι το ίδιο κρεβάτι…

«Χίλια καλώς ορίσατε, αγαπητοί επισκέπτες, χίλια και δυο χιλιάδες! Σταθείτε να δείτε τα στέφανα του γάμου μου. Ξέρω, vintage τα χαρακτηρίζετε εσείς. Είναι πράγματι από το 1942 και χειροποίητα! Σταθείτε να σας διηγηθώ την ιστορία τους.

23/12/2017 - 12:41Ν’ arteis έρωτα

Οι Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας μας υποδέχονται στο Taf, με αφιέρωμα στον έρωτα! Διαβάζοντας το πλούσιο πρόγραμμα, στάθηκε το μάτι μου (διαισθητικά;) στην performance «Ερωτικά ανέκδοτα ανένδοτα», από την ηθοποιό Ανθή Φουντά, σε τρεις ερωτικές ιστορίες από το βιβλίο «Artεις έρωτα;».

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις  22:00

H ηθοποιός Ανθή Φουντά σε 3 κείμενα των ελεύθερων πτήσεων του ikariamag.gr: “Τα Λατάρια” της Τέτας Γεωργακοπούλου, “The Mercy Seat” του Κωνσταντίνου Βατούγιου», «Το Νούμερο του Τραπάλου» της Ρωξάνας Θεοδώρου.

 

Η Βιολέτα Ίκαρη συναντά τον Dasho Kurti με το ακορντεόν του και διασκευάζουν 5 ερωτικά τραγούδια αγαπημένα στους Ικαριώτες και τα ζεύκια τους.

Nτοκιμαντέρ,  Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 18:30 & 20:00
Είσοδος 3 ευρώ. Τα έσοδα των προβολών θα διατεθούν στο Γηροκομείο Ικαρίας

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ & ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΑ | Σεμινάριο χορού – 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00 (Δωρεάν)

Ποια είναι η ιστορία της της Παλλικαρούς, του Πανταρούχα, της Κατσαρόλαινας και της Γριάς του Κακοπέρατου; Τι σχέση έχει ο Tom Waits με το καριώτικο ψωμί και ο Καπετάν Χοντρός με τον έλεγχο των τραπεζών;

Χρησιμοποιώντας ως αφετηρία το παραμύθι αγάπης του Ίκαρου και της Χιόνας, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα δημιουργικό εργαστήριο με την Ρωξάνα Θεοδώρου και την Ηλέκτρα Πάστη που περιλαμβάνει αφήγηση, φωτογραφία, κολάζ και πολύ παιχνίδι, ενώ φεύγοντας θα πάρουν μαζί ένα πραγματικά μοναδικό αναμνηστικό!

Σελίδες

ikariastore banner