Στα 2μερα γενέθλια για τα 6 χρόνια του ikariamag.gr

Η αφορμή βρέθηκε: Γιορτάζουμε τα 6 χρόνια του ikariamag.gr και μάλιστα με τον τρόπο που μας αρέσει: Μουσικές, ομορφιές, ποτά, χαμόγελα και αγκαλιές. Χωρίς λογύδρια και αυτοσυγχαρίκια. Ο τόπος βρέθηκε: Η υπέροχη αυλή του αγαπημένου μας Spiti Cocktail Bar στο Χαλάνδρι! To πρόγραμμα ανακοινώθηκε: 27 & 28 Φεβρουαρίου.

Το Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr στήθηκε από νωρίς στο χώρο και εκθέσαμε τις υπέροχες ικαριακές γεύσεις και τα υπόλοιπα προϊόντα ώστε να μπορούν να τα προμηθευτούν όλο το Σαββατοκύριακο οι επισκέπτες και οι θαμώνες. Παράλληλα, διαμορφώσαμε και το μενού του μαγαζιού, κάνοντας το Ικαριακό: Κοκτέηλ, κρασιά και πολλές ακόμα νοστιμιές του τόπου μας!

Παράλληλα, στήσαμε και την εικαστική έκθεση: Καπνισμένα Πρόσωπα του Μενέλαου Μανώλη, η οποία είχε πρωτοπαρουσιαστεί στο àrtεις; 2015 τον περασμένο Δεκέμβριο. Σε μια τέτοια υπέροχη αυλή, τα καριώτικα πορτρέτα, ευπρόσδεκτα αισθητικά, φάνηκε να "συνομιλούν" αρμονικά με το περιβάλλον και το κλίμα του Spitiou.

Κατά το απόγευμα το Σαββάτου, οι Djs άρχισαν να εναλλάσονται μέχρι αργά το βράδυ, ενώ κατά τις 21:00 ξεκίνησε το Ικαριακό Stand-up Comedy με τον Ηλία Φουντούλη και τον Μιχάλη Μαθιουδάκη!

Οι τύποι ήταν απολαυστικοί και με δάκρυα (απο τα γέλια) μας οδήγησαν μέχρι το σβήσιμο της τούρτας μας, παρουσία κάποιων απο τα "πετούμενα" των ελεύθερων πτήσεων, της πιο δημοφιλους ικαριακής στήλης (τα υπόλοιπα πετούμενα είναι διασκορπισμένα σε Ικαρία, υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό).

Μετά από αυτό το πάρτι ξεκίνησε και κράτησε μέχρι πολύ αργά!

Την επόμενη μέρα, Κυριακή πρωί, το κεντρικό τραπέζει στήθηκε και ήταν έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους:

Η Ηλέκτρα Πάστη από το JustDiy.gr καθοδήγησε την πιτσιρΙκαρία να φτιάξει τα δικά της μπλουζάκια πάνω σε νέα σχέδια του Μενέλαου Μανώλη! Τα μικρά ενθουσιάστηκαν πήραν αμέσω πινέλα και χρώμα και ξεκίνησαν!

Το αποτέλεσμα έκανε περήφανους όχι μόνο τους γονείς των παιδιών αλλά και τα ίδια, που πόζαραν χαρούμενα στο φακό!

Μέχρι αργά το βράδυ, κόσμος και μουσικές εναλλάσονταν, μαζί με ευχές, όνειρα και χαμόγελα!

Το ikariamag.gr έγινε 6 χρονών! Ας μην πούμε "και του χρόνου", ούτε και στα 100! Ας ευχηθούμε μόνο να συνεχίσουμε να πετάμε με τα δικά μας φτερά και όπου πάει! :)

ikariamag.gr

ikariastore banner