Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας: Για κλείσιμο ΔΟΥ και απορρίμματα στο 16ο δημοτικό συμβούλιο Ικαρίας

Κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας στο θεμα της αναστολης λειτουργιας της ΔΟΥ Ικαρίας, η ΛΑΣ πρότεινε στο σχέδιο απόφασης που προτάθηκε από την πλειοψηφούσα παράταξη του Δ.Σ (ΠΕΑ) να προστεθεί η έκφραση της ξεκάθαρης πολιτικής καταδίκης της Κυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) η οποία δια του Υπουργείου οικονομικών υλοποιεί τον σχεδιασμό αναστολής λειτουργίας της ΔΟΥ.

Επίσης πρότεινε στο σχέδιο απόφασης που προτάθηκε να προστεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και μορφές αντίδρασης. Μετά από την επίμονη άρνηση της πλειοψηφούσας παράταξης  του Δ.Σ (ΠΕΑ) να  συμπεριλάβει στο σχέδιο απόφασης  αυτές της δυο ουσιαστικές προσθήκες, τόσο η ΛΑΣ όσο και η ΑΣΠΙ υπερψήφισαν την πρόταση της ΛΑΣ και το Δημοτικό συμβούλιο κατά πλειοψηφία (μόνο με της Ψήφους των συμβούλων της ΠΕΑ) ενέκρινε ένα  κείμενο που για μια ακόμα φορά αποφεύγει να ονοματίσει τον αίτιο των προβλημάτων που δημιουργούνται από την εφαρμοζόμενη πολιτική, και για μια ακόμα φορά  δεν αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία αγωνιστικής διεκδίκησης.

ΛΑ.Σ.Ι.

Διαβάστε ολόκληρη την τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ικαρίας για τα απορρίμματα εδώ και για το κλείσιμο της ΔΟΥ, εδώ.

Επίσης, ρεπορτάζ του ikariamag από το 16ο δημοτικό συμβούλιο Ικαρίας για την ΔΟΥ εδώ και για τα απορρίμματα εδώ.

ikariastore banner