Ελεύθερες πτήσεις με μαγιό... στην Ικαρία

Πέρασε άλλη μια σεζόν, μία γεμάτη χρονιά. Και για το ikariamag και για τις ελεύθερες πτήσεις. Καθημερινά (στην πράξη), «πετάξαμε» μαζί σας... από, για και με αφορμή την Ικαριά.

Φέτος, έχουμε πολλούς λόγους που μας έκαναν χαρούμενους:

- Η παρέα των ελεύθερων πτήσεων μεγάλωσε. Νέες πένες προστέθηκαν στις παλιές, για μεγαλύτερη ποικιλία στις απόψεις, τις παρεμβάσεις, τις πτήσεις για όσα μας αρέσουν και όσα όχι, για όσα φυλάττουμε πολύτιμα στη μνήμη μας και για όσα ονειρευόμαστε.

- Αποκτήσαμε τη δική μας διεύθυνση: freeflights.gr

- Η συμμετοχή σας στις φιλοξενούμενες πένες ήταν μαζική και θερμότατη.

- Τυπώσαμε το 2ο βιβλίο μας με 200 ιντερνετικά κείμενα σε μία έκδοση για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι (εδώ). Πάρτε μας μαζί συντροφιά σας και αυτό το καλοκαίρι.

- Οι συντάκτες των πτήσεων εγκαινίασαν τη νέα στήλη των ΦΤΕΡΩΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΩΝ.

- Και φέτος σάς ετοιμάσαμε τον καλοκαιρινό οδηγό επιβίωσης στην Ικαρία.

Τα «πετούμενα» μας σας αποχαιρετούν προσωρινά. Έχουν ανάγκη να ηρεμήσουν στις παραλίες της Ικαρίας, να μπλεχτούν με τον κόσμο, να χορέψουν, να πιουν, να διαβάσουν, να σκεφτούν, να γεμίσουν στιγμές. Και να επιστρέψουν για νέες απόπειρες γραφής, έντιμες, ετερόκλητες, ανήσυχες και πάντα μακριά από λαϊκισμούς και γραφικότητες.

Σας δίνουμε ραντεβού στην παρουσίαση των ελεύθερων πτήσεων 2 και στο καλοκαιρινό μας πάρτι, 12 Αυγούστου στο Δεντρόσπιτο στον Χριστό (εδώ).

Οι ελεύθερες πτήσεις σας εύχονται καλές διακοπές και σας δίνουν ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

ελεύθερες πτήσεις | ikariamag.gr