Η Εγνατία οδός ερωτάται για την αποκατάσταση του Οδικού δικτύου Ικαρίας μετά τις καταστροφές του 2010

ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ  30/09/2014
ΠΡΟΣ :  ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ

Έργα αποκατάστασης των προκληθεισών ζημιών στο επαρχιακό Οδικό δίκτυο της νήσου Ικαρίας από τη θεομηνία του Οκτωβρίου 2010

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τη θεομηνία του Οκτώβρη 2010 στη νήσο Ικαρία , και ενώ οι προκληθείσες ζημιές στο οδικό δίκτυο βρίσκονται ακόμη σε φάση αποκατάστασης , παρακαλούμε για την ενημέρωση εκ μέρους σας για την πορεία των έργων, την επίβλεψη των οποίων έχετε.

Η ενημέρωση που ζητείται, αφορά το μέρος των εργασιών που έχει εκτελεστεί, καθώς  και αυτό που υπολείπεται. Θα θέλαμε να γνωρίζουμε κυρίως σε ποια τμήματα του οδικού δικτύου θα πραγματοποιηθούν έργα , και τι εργασίες απομένουν (στηθαία ασφαλείας , ασφαλτικά , οριζόντια διαγράμμιση , σήμανση ασφαλείας , τοιχία αντιστήριξης κλπ).

Στο οδικό δίκτυο της νήσου σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης υπό την επίβλεψη των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου , και θα πρέπει να αποφευχθεί η πιθανότητα να εκτελεστούν  σε τμήματα που πρόκειται να ασχοληθείτε και εσείς.

Πέραν αυτού, μια πιο στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Επαρχείου Ικαρίας για θέματα που αφορούν την εξέλιξη της αποκατάστασης του οδικού δικτύου της νήσου , θεωρούμε ότι εξυπηρετεί  καλύτερα τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ Κ ΦΟΥΡΝΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

ikariastore banner