Ταξιδεύοντας με το στανιό με τα ακριβότερα εισιτήρια

F.B  Ν.Μύκονος χωρίς οικονομική θέση.

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια οι τιμές των εισιτηρίων των πλοίων έχουν αυξηθεί αρκετά. Αν συνυπολογίσουμε και την οικονομική κρίση που βιώνουμε, είναι ένα έξοδο αρκετά σημαντικό για να επισκεφτείς το νησί σου.

Παρ'όλα αυτά οι πλοιοκτήτριες εταιρίες δεν χάνουν ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του επιβατικού κοινού εν μέσω χειμώνα κιόλας.(Ας μην αναφερθώ τώρα στην καταλήστευση που έκαναν τα δύο προηγούμενα χρόνια στους πρόσφυγες πουλώντας τους σε διπλάσια τιμή τα εισιτήρια).

Έτσι λοιπόν, τώρα που δεν υπάρχει προσφυγικός όγκος, σκέφτηκαν ένα τέχνασμα -που φτάνει στα όρια της απάτης- ώστε να βγάλουν την χασούρα από το μειωμένο επιβατικό κοινό του χειμώνα.

Ζητάς οικονομική θέση και το σύστημα ειναι μπλοκαρισμένο, οπότε αναγκάζεσαι να αγοράσεις εισιτήριο ακριβότερο ενώ βέβαια το καράβι είναι σχεδόν άδειο.

Δεν θα έκανα λόγο εάν δεν ήταν επαναλαμβανόμενη τακτική της πλοιοκτήτριας εταιρίας του Νήσος Μύκονος.

Λεωνίδας Βουδογιώργης
lvoudogiorgis@gmail.com

Διαβάστε τις ελεύθερες πτήσεις από τις φιλοξενούμενες πένες.

υγ. Από ikariamag: Άλλος αναγνώστης μας, μας ενημέρωσε ότι πήγαν στο πρακτορείο  να βγάλουν το «φθηνό» εισιτήριο των 35 ευρώ από Ικαρία για Αθήνα και η απάντηση που πήραν είναι ότι το Χειμώνα, το «φθηνό» δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχει μόνο των 48 ευρώ και το ακόμα πιο ακριβό για την πρώτη θέση.

ikariastore banner