Φύγαμε, πάμε Ικαρία!

Άλλη μια σεζόν τελείωσε!  Η πέμπτη για τις ελεύθερες πτήσεις, τη δημοφιλή στήλη του ikariamag όπου σάς κρατά συντροφιά με κείμενα από, για και με αφορμή την Ικαριά!

Υπάρχουν πολλά μπορούμε να θυμηθούμε! Κάθε μέρα κοντά σας με άρθρα κάθε είδους και από ποικίλες ελεύθερες πένες: Πτήσεις Επικαιρότητας για το νησί, τη χώρα, τον κόσμο, απόψεις και παρεμβάσεις για το σήμερα της ικαρίας, πτήσεις ιστορικές, λαογραφικές, περιστατικά και μνήμες. Και φυσικά, Καριώτικες Ιστορίες! Σημαντική η συμβουλή σας και φέτος στις φιλοξενούμενες πένες μας.

Μόλις λίγες ημέρες πριν, βγάλαμε το 3ο βιβλίο των ελεύθερων πτήσεων, ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΗΣΙ, με 160 κείμενα δικά μας και δικά σας! Στις 14 Αυγούστους 9 το βράδυ, στο Δεντρόσπιτο στον Χριστό Ραχών, θα μιλήσουν για το βιβλίο μας ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Χρήστος Φερεντίνος. Θα χαρούμε να σας δούμε και απο κοντά σε αυτή τη τόσο όμορφη για εμάς καλοκαιρινή νύχτα.

Αν θέλετε να μας έχετε κοντά σας και στη διάρκεια των διακοπών, όπου και αν βρίσκεστε, προμηθευτείτε τα βιβλία μας από κάποιο από τα καταστήματα της Ικαρίας!

Για την ώρα, σας, με τον καλοκαιρινό οδηγό επιβίωσης για την Ικαρία του 2015.

Ελπίζουμε να σας κάναμε καλή παρέα, τα πετούμενα μας προσπάθησαν να καταθέσουν τις σκέψεις τους, τις απόψεις, τις μνήμες και την φαντασία τους, όπως κάνουν άλλωστε από τον Μάρτιο του 2010 δημιουργώντας έτσι μια νέα ικαριακή κοινότητα σκέψης που ξεκινά από το διαδίκτυο, περνά στο χαρτί και μοιράζεται σε όλο τον κόσμο. Πάντα, μακριά από κλισέ και γραφικότητες, με αγάπη για την ελληνική γλώσσα και προσπαθώντας να προτείνουμε νέα πράγματα. Και φυσικά με αγάπη στην πολυφωνία!

Να είστε καλά, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αυτό θα κάνουμε κι εμείς. Το έχουμε ανάγκη όλοι μας. Ήταν ένας ζόρικος χειμώνας. Κι αν πετύχετε κανένα πετούμενο χορεύοντας σε έναν κύκλο του Καριώτικου, χαμογελάστε του και κλείστε του το μάτι. Θα καταλάβουμε εμείς...

Και όταν γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας και ξεκουράσουμε τα φτερά μας, θα τα ξαναπούμε.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη! ☺

ελεύθερες πτήσεις | ikariamag.gr

ikariastore banner