Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια για Ικαρία - Σάμο - Φούρνους ΠΑΣΧΑ 2015: Δείτε τους πίνακες

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τα πασχαλινά δρομολόγια πατώντας το μεγεθυντικό φακό πάνω στην εικόνα που συνοδεύει το άρθρο.

ΠΑΣΧΑ ΠΛΟΙΑ ΙΚΑΡΙΑ - Δρομολόγια μέχρι και 30/4/2015

Ανακοινώθηκαν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τα νησιά μας μέχρι και το τέλος Απριλίου. 9-15 Μαρτίου το Νήσος Μύκονος αντικαθίσταται από τα Αριάδνη και Εξπρές Πήγασος, ενώ από 16 Μαρτίου επανέρχεται, τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Εβδομάδα του Πάσχα μπαίνει μαζί του στη γραμμή και το Αριάδνη ενώ από το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, συνεχίζει μόνο το Νήσος Μύκονος.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ & ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:  ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ & ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΑΔΝΗ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ - ΕΥΔΗΛΟΣ - AΓ.ΚΗΡΥΚΟΣ - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ - ΒΑΘΥ - ΧΙΟΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΛΗΜΝΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ) από 6/04/15 έως 19/04/15. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα στην εικόνα που συνοδεύει το άρθρο.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες για τα παραπάνω, με άμεση προσβαση στα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά δρομολόγια από και για την Ικαρία, από το πάνω οριζόντιο μενού της αρχικής μας σελίδας, επιλέγοντας «Ό,τι χρειάζεστε για το νησί» και στη συνέχεια «Δρομολόγια».

ikariamag.gr

ikariastore banner