Καλοκαίρι 2012: Προτάσεις διαμονής στην Ικαρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι διακοπές και οι ημέρες των αδειών ξεκινούν και το ikariamag.gr προτείνει στους αναγνώστες – επισκέπτες του νησιού, ξενοδοχεία και δωμάτια στην Ικαρία που είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν και να στεγάσουν την ανάγκη σας για αξέχαστες διακοπές στο νησί του Ικάρου.

Οι προτάσεις είναι από τις καταχωρήσεις στην ikariaki-agora.gr

MESSAKTI VILLAGE, BEACH HOTEL, STUDIOS: Το ξενοδοχείο MESSAKTI – VILLAGE - BEACH HOTEL  είναι ένα  αρχιτεκτονικό δημιούργημα υψηλής αισθητικής με αποτέλεσμα  να απολαμβάνουν  οι επισκέπτες του  από όλα τα κτίσματα ,από  τις βεράντες,  τους κήπους και τα δρομάκια του την μαγευτική θέα   προς την θάλασσα και την παραλία. Το ξενοδοχείο Messakti Village βρίσκετε πάνω σε μία από τις ωραιότερες αμμουδιές της μεσογείου, τη Μεσακτή η οποία ανήκει στο γραφικό ψαροχώρι  Γιαλισκάρι, στη βόρεια Ικαρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Hotel – Ξενοδοχείο “IKAROS STAR”: Το ξενοδοχείο Ikaros Star είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο πανέμορφο Γιαλισκάρι της Ικαρίας, χτισμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ικαρίας, λιτό, καλόγουστο και με ζεστή αισθητική. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε έναν πευκόφυτο λόφο με πλούσια βλάστηση ακριβώς πάνω από το κέντρο του χωριού, με εκπληκτική θέα προς την ωραιότερη παραλία της Ικαρίας, την Μεσακτή. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ζεστό περιβάλλον και μία ήσυχη και ευχάριστη διαμονή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Κατοικίες “Romantza”: Τα επιπλωμένα διαμερίσματα "Romantza" , μια οικογενειακή επιχείρηση, σας καλωσορίζουν στο νησί και σας προσφέρουν μια άνετη και ειδυλλιακή διαμονή, πιστή στα πρότυπα της Ικαριώτικης φιλοξενίας. Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται στο κέντρο του Αρμενιστή με υπέροχη θέα την παράκτια ζώνη της Ικαρίας και τα ορεινά της. Εκτός από τις προσωπικές ανέσεις των διαμερισμάτων μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο μας και να απολαύσετε από το μπαλκόνι του ένα όμορφο δειλινό με χειροποίητες Ικαριώτικες λιχουδιές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ενοικιαζόμενα δωμάτια – Ξενώνας «Απέραντο Γαλάζιο»: Ο ξενώνας ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ  βρίσκεται στα Θερμά της Ικαρίας και λειτουργεί από αρχές Απριλίου έως Νοέμβριο . Τα Θέρμα  βρίσκονται 2 χλμ. ανατολικά της πρωτεύουσας του Αγίου Κηρύκου (σε απόσταση 10χλμ από το αεροδρόμιο και 3χλμ από το λιμάνι) και είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές ραδιοενεργητικές  θερμές πηγές  τους, αποτελώντας την πιο γνωστή λουτρόπολη της  Ικαρίας.  Τα δωμάτια είναι λιτά και ξεκούραστα, προσαρμοσμένα πλήρως στην ηρεμία και τη γαλήνη του φυσικού περιβάλλοντος! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ιάσονα Μωραΐτη: Τα δωμάτια του Ιάσονα βρίσκονται στα Θέρμα, δίπλα από την εκκλησία του χωριού και σε κοντινή απόσταση από τις ιαματικές πηγές και την πλατεία του χωριού. Τα δωμάτια είναι δίκλινα με δυνατότητα και για τρίτη κλίνη και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση και air condition. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ikariamag.gr|η Ικαρία… μ’ ένα κλικ!

ikariastore banner