Δυο νέες επιχειρήσεις καταχωρήθηκαν στον επαγγελματικό οδηγό Ικαρίας και Αθήνας. Έτσι, οι επιχειρήσεις αυτές εξασφαλίζουν ένα ειδικό πακέτο προβολής μέσα από το ikariamag και τις υπηρεσίες του, αποκτούν τη δική τους σελίδα στην ikariaki-agora.gr και θέση στο banner στο ikariamag.gr και τέλος, βοηθούν και στηρίζουν έμπρακτα την επιβίωση του περιοδικού και των εκδόσεων μας.

Είναι τόσο ενθαρρυντικό και αισιόδοξο να βλέπεις νέους ανθρώπους να στήνουν τη ζωή τους στην Ικαρία και να δοκιμάζουν πράγματα, είτε παραδοσιακά με τις σύγχρονες μεθόδους, είτε νέες ιδέες για υπηρεσίες και προϊόντα.

Τι θα λέγατε να κρεμαστείτε ανάποδα από μια υφασμάτινη αιώρα για γυμνάσετε το σώμα σας και να ηρεμήσετε το νου σας; Η aerial youga είναι γεγονός και στην ΙΚΑΡΙΑ! Έτοιμοι, λοιπόν, να φέρετε τα... πάνω κάτω;

Κάθε καλοκαίρι παρακολουθούμε τα μπουμπούκια του αθλητικού συλλόγου NEMESIS στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του κύκλου μαθημάτων Μοντέρνου χορού-χορογραφίας και ρυθμικής γυμναστικής να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας εκπληκτικές χορογραφίες αναδεικνύοντας την ομορφιά του αθλήματος, κερδίζοντας έτσι το δυνατό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.

Ήταν 4 χρόνια πριν, όταν μία παρέα 5 φίλων σε ένα στέκι των Αθηνών, αποφάσισε, μετά από μία πρώτη διαδρομή αρκετών ετών στα ικαριακά νέα, να ανοίξει τα δικά της φτερά για μία διαφορετική προσέγγιση στην ικαριακή ενημέρωση και επικοινωνία.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι διακοπές και οι ημέρες των αδειών ξεκινούν και το ikariamag.gr προτείνει στους αναγνώστες – επισκέπτες του νησιού, καφέ, μπαρ, ταβέρνες και μεζοδοπωλεία στην Ικαρία που είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν την πείνα αλλά και τη δίψα σας… για αξέχαστες διακοπές στο νησί του Ικάρου. Οι προτάσεις είναι από τις καταχωρήσεις στην ikariaki-agora.gr

Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι διακοπές και οι ημέρες των αδειών ξεκινούν και το ikariamag.gr προτείνει στους αναγνώστες – επισκέπτες του νησιού, ξενοδοχεία και δωμάτια στην Ικαρία που είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν και να στεγάσουν την ανάγκη σας για αξέχαστες διακοπές στο νησί του Ικάρου. Οι προτάσεις είναι από τις καταχωρήσεις στην ikariaki-agora.gr

Μόλις ανέβηκαν στο youtube δύο βίντεο με όμορφα πλάνα και μουσική από τις δραστηριότητες στην παραλία της Μεσαχτής! H “THE NALU BOYS SURF SCHOOL” είναι η υλοποίηση της ιδέας μας για την δημιουργία μιας βάσης εκμάθησης θαλάσσιων σπορ και εκμίσθωσης εξοπλισμού στην παραλία της Μεσακτής Ικαρίας και η δική σας ευκαιρία για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και διακοπών.

ikariastore banner