Δεν μπορώ να επιστρέψω στην Αθήνα μετά το Πάσχα στην Ικαρία

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα μείζον θα έλεγα θέμα για τους ταξιδιώτες του νησιού. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι συμπατριώτες επιλέξαμε τον τόπο μας για τις διακοπές του Πάσχα. Το θέμα είναι ότι τώρα δυσκολευόμαστε να επιστρέψουμε πίσω στην Αθήνα. Ερχόμενη στην Ικαρία είχα αποφασίσει να τελειώσω τις διακοπές μου την τελευταία Κυριακή. Λόγω υποχρεώσεων αποφάσισα να φύγω την Πέμπτη. Όταν πήγα στο πρακτορείο λοιπόν ανακάλυψα ότι την Πέμπτη δεν υπάρχουν εισιτήρια, δεν υπάρχουν καν λίστες αναμονής και δεν υπάρχει άλλο δρομολόγιο από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή....!

Οι εταιρίες δηλαδή κατασκοτώθηκαν να φέρουν τον κόσμο με δυο πλοία τις ημέρες της Μ.Εβδομάδας και τώρα δε βάζουν ένα παραπάνω δρομολόγιο για να φύγει ο κόσμος! Να μη μιλήσουμε βέβαια για τα αεροπορικά δρομολόγια.

Δεν ξέρω αν και άλλοι συμπατριώτες έχουν την ίδια άποψη, αλλά από μέρους μου το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με τη συγκοινωνία μας. Να θες δηλαδή να κατέβεις στο σπίτι σου και να το σκέφτεσαι χίλιες φορές...Αυτά...Ελπίζω να μη σας κούρασα...Ευχαριστώ!!

Αλίκη Κ.

Διαβάστε τις ελεύθερες πτήσεις από τις φιλοξενούμενες πένες.

ikariastore banner