Ξεκίνησαν οι εγγραφές & τα νέα προγράμματα του αθλητικού - γυμναστικού συλλόγου ΝΕΜΕSIS στην Ικαρία

Κάθε καλοκαίρι παρακολουθούμε τα μπουμπούκια του αθλητικού συλλόγου NEMESIS στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του κύκλου μαθημάτων Μοντέρνου χορού-χορογραφίας και ρυθμικής γυμναστικής να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας εκπληκτικές χορογραφίες αναδεικνύοντας την ομορφιά του αθλήματος, κερδίζοντας έτσι το δυνατό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΝΕΜΕΣΙΣ με πολυετή πείρα στη ρυθμική γυμναστική και τον μοντέρνο χορό, ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων του για κορίτσια ηλικίας από 3 ως και 15 ετών. Σκοπός του αθλήματος είναι μέσα στα πλαίσια του μαζικού αθλητισμού η εκμάθηση των βασικών αρχών της ρυθμικής γυμναστικής, η σωστή στάση του σώματος και η ευλυγισία.

Και όχι μόνο αυτό, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, στον Άγιο Παντελεήμονα Ικαρίας, μπορείτε να βρείτε αίθουσες με βάρη, αερόβια μηχανήματα όπως ηλεκτρικούς διαδρόμους, ελλειπτικά, power plate και ποδήλατα spinning.

Και τώρα πια, όσοι βρίσκεστε στην Ικαρία, μπορείτε να παρακολουθήσετε προγράμματα όπως Pilates Stick, Suspension, Crossfit, Bosu-Step, Zumba, Power Combat, Bodypump, Yoga – Pilates! Λειτουργούν πρωινά & απογευματινά τμήματα

Mάθετε περισσότερες πληροφορίες και εγγραφείτε στα τηλ 2275022179 - 2275022949 - 6972472937 και για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προγράμματα, επισκεφτείτε τη σελίδα της NEMESIS στην ikariaki-agora.gr.

ikariamag.gr

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr