Οι εγγραφές στον Αθλητικό – Γυμναστικό Σύλλογo NEMESIS στην Ικαρία ξεκίνησαν με νέες εκπλήξεις: Balletoning

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος NEMESIS στην Ικαρία συνεχίζει να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και προγράμματα για κάθε ηλικία και ανάγκη. Εδώ και χρόνια, άλλωστε, χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική δουλειά και τις παρουσιάσεις που κάνει στη ρυθμική γυμναστική με κορίτσια ηλικίας 3 ως 15 ετών.

Στο νέο του χώρο πια, στον Άγιο Κήρυκο, φροντίζει να ανανεώνεται συνεχώς και να εμπλουτίζει τις παροχές του, εντάσσοντας στις δράσεις του τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα προγράμματα γυμναστικής.

Μαζί με αυτά παρέχει υπηρεσίες και εξολπισμό καλύπτοντας προγράμματα Μοντέρνου Χορού, Γυμναστικής & Αερόβιας, Pilates Stick, Aerial Yoga & Pilates, Suspension, Bosu-Step, Zumba, Power Combat, Zumba, Bodypump, Yoga και Pilates. Στη σελίδα του NEMESIS στην ikariaki-agora.gr, μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για όλα τα προγράμμαρα.

Φέτος, η Nemesis επιφυλλάσει μία νέα προσθήκη για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στον ξεχωριστό αυτό σύλλογο: Balletoning!

Το Balletoning είναι μια μέθοδος εκγύμνασης του σώματος βασισμένη πάνω σε ασκησιολόγιο και αρχές του κλασσικού,μοντέρνου, Jazz και σύγχρονου χορού. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση του κέντρου και όλου του σώματος καθώς και η βελτίωση της ευκαμψίας, ελέγχου - συναρμογής και ισορροπίας μέσω της κίνησης! Το Balletoning® είναι ιδανικό πρόγραμμα όχι μόνο για ενδυνάμωση χορευτών, αλλά και για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα δυνατό και αρμονικό καλλίγραμμο “χορευτικό”σώμα.

Κάτι νέο όμως φέρνει η Nemesis στο νησί για όσους και όσες επιθυμούν να γυμνάσουν το σώμα τους και να ηρεμήσουν το πνεύμα τους: Aerial yoga – Aerial pilates:

Να μην παραλείψουμε και το νέο πρόγραμα Zumba για παιδιά, μια ασφαλή μέθοδο εκγύμνασης με χορό και παιχνίδι.

Η Υπεύθυνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ελευθερία Λαρδά (Master Προπονητικής, Master Ειδικής Αγωγής, Oficial Zumba Instructor) σάς περιμένει για να βρείτε μαζί αυτό που ταιριάζει τόσο σε εσάς όσο και στα παιδιά σας.

Τηλ. (22750) 22179 - 22949 / 6972472937

ikariamag.gr

ikariastore banner