Για το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίτου την ΚΝΕ στην Ικαρία ενάντια στα Ναρκωτικά

Με επιτυχία πραγματοποίησε και φέτος η Τ.Ο της ΚΝΕ Ικάριας-Φούρνων το 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου  ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, με σύνθημα "κλωτσά την μπάλα και όχι την ζωή σου". Τουρνουά που αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από δεκάδες νέους και νέες, καθώς και τις τοπικές ομάδες του νησιού. Φέτος στο τουρνουά συμμετοχή είχε και η ομάδα παλαιμάχων του Διαγόρα Ραχών φτάνοντας μέχρι τον τελικό!

Την κεντρική ομιλία την απεύθυνε ο γραμματέας του Τ.Σ της ΚΝΕ Βαγγέλης Λομβαρδάς που τόνισε, μεταξύ άλλων,  την δραματική κατάσταση των κέντρων απεξάρτησης, την ευθύνη που έχει η σημερινή κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ για την συνεχιζόμενη πολιτική που έχει να κάνει μέχρι και την απονομιμοποίηση των ναρκωτικών σε συνθήκες κρίσης που διανύει η εργατική τάξη της χώρας μας.

Ακόμα κάλεσε την νεολαία στην δημιουργία ενός αντί ναρκωτικού μετώπου, ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί κανείς η όχι με την πολιτική του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Τέλος ευχαρίστησε τους φορείς και του αθλητές που πήραν μέρος στην διοργάνωση και δόθηκε ραντεβού για του χρόνου ,μιας και το συγκεκριμένο τουρνουά στο νησί είναι πλέον θεσμός!

ΚΝΕ Τ.Ο. Ικαρίας - Φούρνων
 

ikariastore banner