Η ετήσια εκδήλωση γυμναστικών επιδείξεων του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ικαρίας "ΝΕΜΕΣΙΣ" έγινε την Κυριακή 3 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Άγιου Κηρύκου Ικαρίας, με θέμα «Χορός και Θάλασσα».

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος NEMESIS στην Ικαρία συνεχίζει να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και προγράμματα για κάθε ηλικία και ανάγκη. Εδώ και χρόνια, άλλωστε, χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική δουλειά και τις παρουσιάσεις που κάνει στη ρυθμική γυμναστική με κορίτσια ηλικίας 3 ως 15 ετών.

Και φέτος, ο αθλητικός σύλλογος Nemesis ολοκλήρωσε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά με μια γιορτή – παρουσίαση των δράσεων του στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου. Τα μπουμπούκια του συλλόγου, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσίασαν προγράμματα μπαλέτου, ρυθμικής με μπάλες, κορδέλες και στεφάνια, ακροβατική και αισθητική γυμναστική και ζούμπα.

Κάθε καλοκαίρι παρακολουθούμε τα μπουμπούκια του αθλητικού συλλόγου NEMESIS στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του κύκλου μαθημάτων Μοντέρνου χορού-χορογραφίας και ρυθμικής γυμναστικής να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας εκπληκτικές χορογραφίες αναδεικνύοντας την ομορφιά του αθλήματος, κερδίζοντας έτσι το δυνατό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.

ikariastore banner