Βουλευτής Σάμου Σεβαστάκης: Συνέχιση δραστηριότητας για το χωροταξικό νομού Σάμου

Ο Βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης  μετά από τη συνεδρίαση για το θέμα του χωροταξικού την  Πέμπτη 8-10-2015 στη Σάμο , προέβη τη Δευτέρα 12-10  στην αποστολή εγγράφων προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος  και Ενέργειας, κ. Π. Σκουρλέτη, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Ι.Τσιρώνη, καθώς και στον Υφυπουργό για θέματα ΕΣΠΑ κ. Α. Χαρίτση, με θέμα:

α) την Παράταση στη διαβούλευση του Β1 σταδίου της μελέτης «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Eξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου  χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου», 

β) την παράταση της διαβούλευσης επί της πρότασης και για την Στρατηγική   Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων- ΣΜΠΕ, αλλά και

γ)την  Ένταξη για τη συνέχιση της μελέτης στο νέο ΕΣΠΑ, ώστε να υπάρξει ειδική μέριμνα για το ζήτημα που αφορά το χωροταξικό σχεδιασμό του νομού Σάμου ειδικά αλλά και της περιφέρειας Β. Αιγαίου γενικά. 

Επισυνάπτεται αντίγραφο του εγγράφου που διακινήθηκε και κοινοποιήθηκε και στις υπηρεσίες του Υπουργείου που χειρίζονται την μελέτη.         

Ο Βουλευτής θα συνεχίσει τις επαφές του σε επίπεδο Υπουργών, ώστε το Νέο Περιφερειακό Πλαίσιο χωροταξικού σχεδιασμού να είναι κοντά στις ανάγκες του νομού μας.

ikariastore banner