ΒΙΝΤΕΟ: àrtεις; festival - Ημέρες σύγχρονης ικαριακής δημιουργίας στην Αθήνα

Αυτή η διαδικτυακή πύλη, κλείνοντας τα 3 χρόνια της, έχει καταστήσει πια σαφές ότι αποτελεί την ανάγκη συνεύρεσης και δημιουργίας ανήσυχων ανθρώπων… από, για και με αφορμή την Ικαριά!

Η ιδέα και η υλοποίηση του 1ου àrtεις;, που πραγματοποιήθηκε 21-23 Δεκεμβρίου 2012 στον πειραματικό χώρο «ανάμεσα» στον Βοτανικό, ήταν για εμάς μία πολύ φορτισμένη εμπειρία καθώς μπορέσαμε και κάναμε ακριβώς εκείνο που επιθυμούμε: Μαζευτήκαμε, προτείναμε, δημιουργήσαμε, συνεργαστήκαμε, δουλέψαμε σκληρά και παρουσιάσαμε τη δική μας εικόνα για τη σύγχρονη Ικαρία: Τέχνη από Ικαριώτες, προβολή της Ικαριακής φύσης με τρόπο ιδιαίτερο, εικαστικές παρεμβάσεις και ενδυματολογικές προτάσεις με χωνευμένο το ικαριακό παρελθόν, τοπικά προϊόντα που αποκτούν εξωστρέφεια.

Φωτογραφίες αλλά και το χρονικό από το 1ο àrtεις;, μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο βίντεο του ikariamagTV που ακολουθεί, θα δείτε παρασκήνια, στιγμιότυπα αλλά και την ατμόσφαιρά του Φεστιβάλ. To 2o βίντεο είναι απόσπασμα από τον Χορηγό Επικοινωνία μας, την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Άλλα λόγια από εμάς δεν χρειάζονται. Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν κοντά μας και μας στήριξαν. Συνεχίζουμε.

ikariamag.gr|από, για και με αφορμή την Ικαριά!
Ακολουθήστε μας σε twitter και Facebook

ikariastore banner