ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κωνσταντίνος Τζούμας διαβάζει ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr στο àrtεις; fest 2015

Οι Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας στην Αθήνα ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου παρακολούθησε για 4 ημέρες το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μας.

Ακολουθεί στιγμιότυπο όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ηθοποιό, συγγραφέα και ραδιοφωνικό παραγωγό Κωνσταντίνο Τζούμα να διαβάζει μια ελεύθερη πτήση από το νέο ΒΙΒΛΙΟ ΝΗΣΙ του ikariamag.gr.

Η παρουσίαση έγινε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στο metamatic:taf από τον Κωνσταντίνο Τζούμα, τον Ικαριώτη συγγραφέα Γιάννη Παπαγιάννη και τη δημοσιογράφο Ρένια Τσιτσιμπίκου (ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος ήταν ασθενής και δε μπόρεσε να παρευρεθεί).

Η ανάγνωση του Κωνσταντίνου Τζούμα, ο οποίος διάβασε το "Στις Αμερικάνες" του Μενέλαου Μανώλη, μάς συγκίνησε αλλά και δικαίωσε την αγάπη μας για τις ιστορίες οι οποίες βέβαια καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος των πολυθεματικών ελεύθερων πτήσεων.

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε βίντεο και εικόνες για όλο το 4ήμερο. Μέχρι τότε, δείτε τα πάντα για το Φεστιβάλ στο arteis.gr

 

 

Βρείτε το βιβλίο σε προνομιακή τιμή ή και σε προσφορά τα 3 βιβλία των ελεύθερων πτήσεων, στο εκδοτικό ράφι του Ικαριακού Παντοπωλείου ikariastore.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ikariamagTV:
- BINTEO artεις 2015 στο ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ: "Ο Ικαριώτης δε σ'αφήνει μόνο σου"
- ΒΙΝΤΕΟ: Η Μάγια Τσόκλη διαβάζει "ελεύθερες πτήσεις" του ikariamag.gr

ikariamag.gr