Ο Γεωργακόπουλος δεν είναι εύκολος. Δε δίνει συχνά συνεντεύξεις. Όμως αν κάποιος έχεις μπουχτήσει από τους φλύαρους μπαρμπάδες (ο χαρακτηρισμός "μπάρμπας" δεν έχει να κάνει με φύλο ή ηλικία) που έχουν κατακτήσει το δημόσιο λόγο του τόπου ως «ικαριολόγοι»

Οι Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας στην Αθήνα ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου παρακολούθησε για 4 ημέρες το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μας. Ακολουθούν στιγμιότυπα όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ηθοποιό, συγγραφέα και ραδιοφωνικό παραγωγό Κωνσταντίνο Τζούμα να διαβάζει μια ελεύθερη πτήση από το νέο ΒΙΒΛΙΟ ΝΗΣΙ του ikariamag.gr.

Σας παρουσιάζουμε το teaser video για το àrtεις; fest 2015 - Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας στην Αθήνα που διοργανώνει το ikariamag.gr, 17-20 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο metamatic:taf. Ένα 4ημερο Φεστιβάλ εικαστικών, παραστατικών Τεχνών, πολυμέσων, εγκαταστάσεων, παρουσιάσεων, εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους και ικαριακών προϊόντων.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 η εκπομπή «Τώρα, ό,τι συμβαίνει» του EpsilonTV έκανε αφιέρωμα στην οικογένεια Τέσκου και τα Χειροποίητα Γλυκά Ικαρίας που εδώ και 3 γενιές δραστηριοποιείται στον χώρο με μεράκι και αγνά υλικά.

Η Ικαρία για άλλη μια φορά έρχεται στην επικαιρότητα για λόγους διάφορους πλην του πιο σημαντικού: ότι είναι ένα νησί που αν το αγαπήσεις, θα το αγαπάς για πάντα!

H φωτογραφία σε μπερδεύει. Πού είναι αυτό το μέρος; Είναι μια πλατεία ενός παραδοσιακού χωριού στην Ικαρία; Όχι! Είναι η αυλή του metamatic:taf, η οποία από τις 5 ως τις 8 Δεκεμβρίου 2013 φιλοξένησε το 2ο àrtεις; fest| Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας στην Αθήνα που διοργάνωσε το ikariamag.gr.

Όταν είχαμε πρωτογράψει για τον Πάνο Αρβανιτάκη, αρχές Μαρτίου 2013, η είδηση για τον 11χρονο –τότε- Ικαριώτη σκηνοθέτη είχε διαδοθεί αστραπιαία με τη χαρά και τις ευχές όλων για πρόοδο του μικρού Πάνου.

Η Μάγια Τσόκλη στην παρουσίαση των "ελεύθερων πτήσεων 2" μαζί με τη δημοσιογράφο Δήμητρα Κόχιλα και τη Σκηνοθέτη Κυριακή Σπανού στο arteis 2013 | Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας που διοργάνωσε το ikariamag.gr, 4-8 Δεκεμβρίου 2013 στο metamatic:taf.

To Ρεπορτάζ της εκπομπής ΣΚΑΪ LIFE (6/12/13) για το àrtεις; 2013. Οι Hμέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας στην Αθήνα που διοργάνωσε 5 με 8 Δεκέμβριου το ikariamag.gr

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, το ikariamag φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ με αφορμή τις Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας. Μαζί μας στο στούντιο και η Οινοποϊα Τσαντίρη για την παρουσία της στο Ικαριακόν Παντοπωλείο - ikariastore.gr και στον χώρο του Φεστιβάλ.

Δείτε το απόσπασμα:

Σελίδες