Τα «πορτρέτα Ικαριωτών» μπαίνουν στο #ikariagram και στο àrtεις; ‘15

Πρωτότυπη φωτογραφία: Gianluca Colla

Στις αρχές του 2013 το ikariamag.gr ξεκίνησε ένα hashtag στο Instagram όπου καλούσαμε τους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες με #ikariagram.

Στόχος ήταν να μοιραστούμε στιγμές Ικαρίας αλλά και να δημιουργηθεί μια έκθεση για τις ημέρες σύγχρονης ικαριακής δημιουργίας στην Αθήνα στα τέλη του 2013.

Οι φωτογραφίες ανέβαιναν και στο δικό μας λογαριασμό στο Instagram ενώ μοιράζονταν και στη σελίδα μας στο Facebook. Και εξακολουθούμε να το κάνουμε αυτό καθημερινά!

Μέχρι τον Δεκέμβριο και artεις; 2013, είχατε στείλει πάνω από 1600, από τις οποίες επιλέξαμε μερικές και δημιουργήσαμε την πιο παιχνιδιάρικη φωτοεγκατάσταση για την Ικαρία, η οποία ταξίδεψε το καλοκαίρι του '14 και στο νησί για το SNAK fest.

Σήμερα, οι φωτογραφίες σας ξεπερνούν τις 4.000 και θέλουμε να βάλουμε μία ακόμα παράμετρο....

Ετοιμάζουμε το νέο àrtεις;, για το Δεκέμβριο του 2015 και επιθυμούμε, στο πλαίσιο της αντίστοιχης έκθεσης να σας ζητήσουμε, εκτός από το να συνεχίσετε να μοιράζεστε μαζί μας στιγμές και τοπία του νησιού μας, να προσθέσετε στη θεματολογία και πορτρέτα Ικαριωτών: Αγαπημένα πρόσωπα Ικαρίων, φωτογραφημένα είτε να κοιτούν την κάμερα, είτε σε καθημερινές τους στιγμές.

Το μόνο που χρειάζεται είναι εκτός από το #ikariagram να προσθέσετε και το #arteis15 στην ανάρτηση σας.

Αυτές τις εικόνες, εμείς θα τις εντάξουμε στη νέα έκθεση #ikariagram στο àrtεις; 2015 με έναν μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο...!

Ας γεμίσουμε λοιπόν τις οθόνες μας με αγαπημένα και ξεχωριστά πρόσωπα!

ikariamag.gr

Ενέργειες από το ikariamag.gr
- Μπες κι εσύ στο... παράθυρο της Ικαρίας!
- Η Ικαρία του Χτες

Στείλε τη δική σου παλιά ικαριακή Καρτ-Ποστάλ ή γράμμα στο “Whispers” του àrtεις;15

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr