Ρεπορτάζ: Κατολίσθηση στον δρόμο προς αεροδρόμιο – Ο Έπαρχος για τις ζημιές στο δίκτυο

Μεγάλη κατολίσθηση (φωτό) σημειώθηκε το πρωί στις 26-1-2015 στο Επαρχιακό δίκτυο Αγίου Κηρύκου –Φάρου - Αεροδρομίου. O τεράστιος βράχος που κατέπεσε, έκλεισε τη μια λωρίδα κυκλοφορίας και η διέλευση απο το σημείο χρειάζεται προσοχή.

Το Επαρχείο άμεσα τοποθέτησε σήμανση για τα διερχόμενα οχήματα και όπως μας ενημέρωσε με δελτίο τύπου του, τοποθετείται  μεγάλο  βαρύ μηχάνημα για την απομάκρυνση της κατολίσθησης.

Για την καταστροφή στον ασφαλτοτάπητα του παραλιακού Αγίου Κηρύκου που σημειώθηκε την παραμονή των εκλογών (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του ikariamag), στο ίδιο το δελτίο αναφέρεται ότι  απομακρύνθηκαν τα κατεστραμμένα κομμάτια με πρωτοβουλία του Λιμενικού Ταμείου και σε διάστημα λίγων ημερών το Επαρχείο θα προχωρήσει στη πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς.

Με ξεχωριστή επιστολή του, o Έπαρχος «απαντά στις συκοφαντίες μέσω διαδικτύου» για τις παραπάνω ζημιές στην άσφαλτο του Παραλιακού υποστηρίζοντας ότι «στον παραλιακό δεν έγινε καμιά κακοτεχνία, δεν τα βάλαμε ακόμα με τα στοιχεία της φύσης».

Συγκεκριμένα, δηλώνει ότι ποτέ δεν ήταν αντίθετος στην κριτική η οποία έχει και τα όρια της όταν είναι κακόβουλη και προέρχεται από άτομα με μηδενική προσφορά για τον τόπο και κάθετη άρνηση για τα πάντα.

ikariamag.gr

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner