Έργα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα κατοίκων και επισκεπτών , η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προέβη στην αποκατάσταση του δρόμου στην ανατολική είσοδο του Αγίου Κηρύκου  χωρίς να λαμβάνει υπόψη την αρμοδιότητα συντήρησης στο τμήμα αυτό.  Η εν λόγω βλάβη ταλαιπωρούσε τους διερχόμενους οδηγούς για διάστημα τουλάχιστον ενάμιση έτους , ενώ υπέκρυπτε και σοβαρά ζητήματα οδικής ασφάλειας.

Ολοκληρώθηκε η επιχωμάτωση του οδικού άξονα Στελί – Φραντάτο – Ράχες με τη χρήση μηχανημάτων έργων που διέθεσε η Περιφέρεια , καθώς και με τη συνδρομή του Δήμου Ικαρίας που μετέφερε υλικά προς επίστρωση. Αποκαταστάθηκαν οι έντονες αυλακώσεις και βελτιώθηκε σημαντικά η βατότητα του δρόμου.

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου Ικαρίας. Οι εργασίες αφορούν δύο υποέργα στη Νότια και Βόρεια Ικαρία αντίστοιχα. Η αρχή έγινε με εργασίες καθαρισμού κρασπεδορείθρων και χανδάκων και τοπικές αποκαταστάσεις σε υπάρχουσες βλάβες , και θα προχωρήσουν με την κατασκευή τοιχίων , διάστρωση ασφαλτικών και σήμανσης. Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες και του τρίτου υποέργου συντήρησης του οδικού δικτύου Ικαρίας που αφορά όλη τη νήσο.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ Κ ΦΟΥΡΝΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΝΟΥΖΟΣ

ikariastore banner