Ο Σύλλογος Ικαρίας Κάβο Πάπας εξοπλίζει το Νηπιαγωγείο & αναμορφώνει το γήπεδο μπάσκετ Καρκιναγρίου

Στον πλήρη εξοπλισμό του Νηπιαγωγείου Καρκιναγρίου προχώρησε ο Σύλλογος Ικαρίας "Κάβο Πάπας". Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ανέλαβε την πρωτοβουλία, την αγορά και τη μεταφορά του εξοπλισμού τόσο της αίθουσας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς όσο και εποπτικών μέσων διδασκαλίας.

Έτσι, το Νηπιαγωγείο προμηθεύτικε βιβλιοθήκη, παιδικό τραπέζι και καρέκλες, κουρτίνες, χαλιά, μπάλες, μαξιλάρες, cd player, εκτυπωτή λέηζερ, βιβλία παιχνίδια και πίνακα ανακοινώσεων.Επίσης, αγοράστηκε μπασκέτα, μπάλες και ξύλινο ποδοσφαιράκι για τα παιδιά του Αμάλου ενώ αναμορφώθηκε και η παιδική χαρά - σχολικός κήπος Καρκιναγρίου με χτίσιμο πεζούλας, τοποθέτηση βρύσης, ξύλινη περίφραξη, φωτισμό, διαγράμμιση γηπέδου και αγορά μπαλών.

Στο γήπεδο του σχολικού κήπου διοργανώθηκε και το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Καρκιναγρίου. Το κόστος των παραπάνω έργων - αγορών έφτασε τα 5.700 ευρώ. Θυμίζουμε ότι το 2010, ο Κάβο Πάπας είχε ανακαινίσει πλήρως και την παιδική χαρά ενώ ένα χρόνο αργότερα είχε προχωρήσει -ξανά- και στον καθαρισμό της.

ikariamag.gr

ikariastore banner