Ενόψει της κοπής πίτας στις 24 Ιανουαρίου 2016, ο Σύλλογος Ικαρίας Κάβο Πάπας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του, kavopapas.gr, τον απολογισμό των πρόσφατων έργων του ευχαριστώντας τα μέλη του για τη συμβολή τους.

Με την ευκαιρία αυτής της επιστολής, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στο διάστημα των πέντε (5) ετών από την μεγάλη καταστροφή που έπληξε τα χωριά του δημοτικού διαμερίσματος Καρκιναγρίου, δεν έχει υπάρξει κανένα ενδιαφέρον και καμία άλλη μελέτη ή έργο δεν έχει προβλεφθεί είτε για τα ρέματα είτε για την αποκατάσταση και βελτίωση άλλων χώρων που έχουν υποστεί ζημιά, όπως η πλατεία του Καρκιναγρίου η οποία σήμερα είναι «ανύπαρκτη».

Στον πλήρη εξοπλισμό του Νηπιαγωγείου Καρκιναγρίου προχώρησε ο Σύλλογος Ικαρίας "Κάβο Πάπας". Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ανέλαβε την πρωτοβουλία, την αγορά και τη μεταφορά του εξοπλισμού τόσο της αίθουσας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς όσο και εποπτικών μέσων διδασκαλίας.

Ανάμεσα στις θερινές εκδηλώσεις του Συλλόγου Ικαρίας "Κάβο Πάπας" ήταν και η διοργάνωση του 1ου Τουρνουά 3Χ3 στο Καρκινάγρι Ικαρίας. Στο γήπεδο μπάσκετ του σχολικού κήπου Καρκιναγρίου άρχισαν πυρετώδεις προετοιμασίες.

Μετά από την πρόσκληση ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε στις 15-10-13 για τις κενές θέσεις άγονων και Νησιωτικών περιοχών, ζητείται αγροτικός γιιατρός στο Καρκινάγρι, ένα από το πιο όμορφα χωριά της Ικαρίας. Παραθαλάσσιο με καταγάλανα νερά, ψαροχώρι και με πολύ φιλόξενους ανθρώπους, δεν θα αισθανθεί ποτέ μοναξιά.

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Απριλίου, η βουλευτής Σάμου, κυρία Αγνή Καλογερή αποδεχόμενη την πρόσκληση του Συλλόγου Ικαρίας «Κάβο Πάπα» βρέθηκε στα γραφεία του στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου τα ζητήματα της περιοχής του Πάπα αλλά και του νησιού ευρύτερα.

Σύμφωνα με τις εσωτερικές αρχαιρεσίες της 25ης Ιανουαρίου 2013, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Κάβο Πάπα» είναι:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος των χωριών του Πάπα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στα γραφεία του στην Αθήνα. Παράλληλε διεξήγε και γενική συνέλευση καθώς και εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Κάβο Πάπα, διετούς θητείας.

Ίσως πολλοί από εσάς είχατε την τύχη φέτος να βρεθείτε στο πανηγύρι της Λαγκάδας τον Δεκαπενταύγουστο. Και σίγουρα κάποιοι θα προσέξατε τις χαμηλότερες τιμές. Δε θα πούμε σε σχέση με τα άλλα πανηγύρια γιατί δεν έχουμε πλήρη εικόνα των τιμοκαταλόγων αλλά πάντως αρκετά χαμηλότερες από τις περασμένες χρονιές στη Λαγκάδα.

Κι εκεί που είσαι στην πόλη, σκαλίζοντας ένα ραδιόφωνο ή «σερφάροντας» στο διαδίκτυο… τσουουουουουπ, πετιέται μπροστά σου ένας Καριώτικος! Αυτό ήταν! Τ Ε Λ Ο Σ! Η πύλη του χρόνου ανοίγει και μεταφέρεσαι αυτόματα σ’ ένα καριώτικο πανηγύρι. Ας πούμε στη Λαγκάδα, από το περσινό σου καλοκαίρι.

Σελίδες

ikariastore banner