Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Βασίλαρου: ΑΤΡΑΠΟΣ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου βρεθήκαμε στη Στοά του Βιβλίου στην Αθθήνα για να παρακολουθήσουμε τη νέα συγγραφική κατάθεση του Ικάριου Ιατρού, και πια και λογοτέχνη, Σταμάτη Βασίλαρου, υπό τον τίτλο ΑΤΡΑΠΟΣ, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Νότιος Άνεμος.

Ομιλήτες ήταν η δρ.Λογοτεχνία & Συγγραφέας, Ιωάννα Αργυρίου, ο Οδοντίατρος Ιωάννης Λομβαρδάς, ο ομ.Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών, Χαράλαμπος Μουτσόπουλος και ο Συγγραφέας - Κριτικός Λογοτεχνίας Γιάννης Παπαγιάννης. Το πάνελ συντόνισε ο δημοσιογράφος - καθ. Μαθηματικών Δημήτρης Τσακαλίας ενώ αποσπάσματα διάβασε ο ηθοποιός & σκηνοθέτης Λεωνίδας Βαρδαρός.

Το 4ο βιβλίο του Σταμάτη Βασίλαρου (έχουν προηγηθεί ακόμια μία έκδοση διηγημάτων καθώς και 2 ποιητικές συλλογές) έδωσε την αφορμή να γίνει λόγος για την πορεία, το ήθος, τη ζωή αλλά και την ξεχωριστή πένα αυτού του ξεχωριστού Καριώτη.

Ιδιαίτερη και συγκινητική στάθηκε η παρέμβαση του ίδιου του Συγγραφέα που με τον καθαρό του -και προφορικό λόγο- καταφέρνει πάντα να μας εμπνέει.

Το ίδιο συνέβη και στο κοινό που γέμισε την αίθουσα παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την όλη παρουσίαση.

Απολαύσαμε τη βραδιά, πήραμε στα χέρια μας το βιβλίο (προτείνουμε να το προμηθευτείτε κι εσείς) και ανυπομονούμε να το αναγνώσουμε.

Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε τις παρουσιάσεις των βιβλίων του Σταμάτη Βασίλαρου από το ikariamag.gr:
Σε όποιον στον άνθρωπο πιστεύει…
- Απλανέμισμα – ποίηση του Σταμάτη Βασίλαρου
- Το δελφίνι και άλλα διηγήματα

Καλοτάξιδο!

ikariamag.gr