Στο Τουρνουά των Ακαδημιών Μπάσκετ της Ικαρίας

Μεγάλη επιτυχία είχε η διοργάνωση του τουρνουά καλαθοσφαίρισης που έγινε στις Ράχες στις 30/5 από τους ανθρώπους τους Α.Σ. Διαγόρα με τις ακαδημίες του αθλήματος της ομάδος και τις αντίστοιχες των αθλητικών συλλόγων του Μαιάνδρου και του Ικάρου. Συμμετείχαν πάνω από 150 παιδιά από 1η τάξη δημοτικού μέχρι και την 6η και των τριών παραπάνω Συλλόγων.

Οι ομάδες του Διαγόρα κέρδισαν όλα τα παιχνίδια ενώ νικητές στους διαγωνισμούς βολών, τρίποντων και καρφωμάτων ήταν οι Ρένια Καρούτσου, η Ευτυχία Χαϊντούτη και ο Νίκος Κούβαρης αντίστοιχα. Πολυτιμότεροι παίχτες αναδείχτηκαν οι Σάββας Κούβδος, Αντώνης Μέλιος και η Ευτυχία Χαϊντούτη (όπως καταλάβατε οι ομάδες ήταν μεικτές). Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 5 το απόγευμα.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους γονείς, που είναι και μέλη των συλλόγων, στους προπονητές, κυρίως στα παιδιά που μαθαίνουν να αγωνίζονται να συνεργάζονται, να συμμετέχουν.  «Τα έδωσαν όλα» και ευχόμαστε να συνεχίσουν να  βρίσκονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για όλη την υπόλοιπη ζωή τους.

Ελπίζουμε τέλος, να γίνει πραγματικότητα ένα κλειστό γυμναστήριο στην Βόρειο Ικαρία (γιατί όχι και δυο) … Το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη και οι δύο Δημοτικές Ενότητες.

ikariamag.gr

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr