Μάγια Τσόκλη,Δήμητρα Κόχιλα,Κυριακή Σπανού παρουσιάζουν τις ελεύθερες πτήσεις 2 στο àrtεις; 2013

Αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 21:30, οι δημοσιογράφοι Μάγια Τσόκλη και Δήμητρα Κόχιλα και η σκηνοθέτης Κυριακή Σπανού θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο του ikariamag «Ελεύθερες πτήσεις 2» στο metamatic:taf στην Αθήνα.

Στις 19:00 της ίδιας μέρας, θα υπάρξει προβολή της ταινίας του Νίκου Νταγιαντά για την Ικαρία “Little Land”. Είσοδος 3 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Γηροκομείο Ικαρίας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας ενώ μετά την βιβλιοπαρουσίαση, θα έχουμε πάρτι με τον παραγωγό του En Lefko Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Parassinication (παρασυνείκασα = σάστισα), ένα ικαριώτικο παράλληλο σύμπαν σε καλεί να το ανακαλύψεις... Να ακούσεις τι λένε στον Παράδεισο, ο Θεός, ο Αδάμ και η Βαγγελιώ. Να μάθεις ποιες είναι οι αρχές της πιτσιρΙκαρίας και ποια η στιγμή της αλήθειας για τις Καριωτίνες. Να θυμηθείς την πρώτη πρώτη μνήμη σου και την αλεικόντιση. Να φορέσεις Karres Vouitton και να πας σε ένα πανηγύρι με αλυτρωτικές τάσεις. Να πληροφορηθείς τι δουλειά έχει η Μέρκελ πρωινιάτικα στην Ικαρία. Να ζήσεις με το αξάδι και την αλλαξά. Να μυρίσεις τον γάλανθο και την παιώνια.

Οι ιστορίες, το σήμερα, ο Καριώτικος, ο Έρως, ο Φάκελος Καριωτίνα, τα λαογραφικά και άλλες πολλές διαδικτυακές απόπειρες γραφής... από, για και με αφορμή την Ικαριά!

200 κείμενα από τις καθημερινές ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr

Παραγγείλτε το ηλεκτρονικά από εδώ ή σε προσφορά μαζί με το 1ο βιβλίο ελεύθερων πτήσεων από εδώ.

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκθέσεων και των εκδηλώσεων του àrtεις; fest 2013, εδώ.

Facebook Event

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΣΚΑΪ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΣΚΑΙ 100,3 – ΜΕΛΩΔΙΑ FM – ELCULTURE.GR – DEBOP.GR - ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ

ikariamag.gr

Δείτε όλη την πορεία του Φεστιβάλ, εδώ.

Δείτε τι έγινε στο àrtεις 2012

ikariastore banner