ΝΕΑ ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ: Artεις Έρωτα; Ιστορίες Έρωτα & Αγάπης στην Ικαρία

Προλογίζει ο Γιάννης Ξανθούλης

Ένα ανθολόγιο με όλες τις «ελεύθερες πτήσεις» για τον Έρωτα!

Ξέρεις εσύ ποια κορίτσια δίνουν τα καλύτερα φιλιά; Πού πάνε οι παλιές αγάπες; (όχι στον Παράδεισο). Τι κάνουν τα μηχανάκια στο Τραπάλου και πώς βοηθούν τα Λατάρια στη γονιμότητα; Πόσο καιρό καρτεράει η Σταματούλα και τι απέγινε το κορίτσι από την Παναγιά; Ξέρεις ποια θα λείψει τη αυγή και ποιον παίρνει μαζί του το πλοίο- κλέφτης; Ή έστω, τι κάνει τα παιδιά αθάνατα, πού χάθηκαν τα μαργαριτάρια και τι θα έδινες να ήταν όλα αλλιώς;

Ένας βιβλίο για τον Έρωτα. Ένας βιβλίο Έρωτας. Για τα κορίτσια, για τ’ αγόρια, για εραστές που έφυγαν, γι’ αγάπες που επέμειναν. Για τον Γιάννη και τα φιλιά που έκλεψε. Για τον Κώστα που βρήκε το νούμερο. Για τον Κυνηγό που χτύπησε την Πέρδικα, για τα ταγκό και τα βαλσάκια, για ένα κορίτσι από την Παναγιά. Για χαμένα ρούχα και για τρόλεϊ επικίνδυνα.

Γιατί ο έρωτας είναι κρασί, είναι πλυντήριο, είναι σύννεφο, είναι νησί. Είναι ό,τι θες εσύ.

Το βιβλίο περιέχει ένα σωρό ιστορίες ανθρώπων που προσπαθούν να τον βρουν, αναπόδραστοι εραστές, όλοι τους, ενός ημιάγριου νησιού του ΒΑ Αιγαίου. Και αν άλλες είναι ευτυχείς, άλλες τραγικές, άλλες βιαστικές, άλλες αστείες, άλλες φανταστικές και άλλες πέρα για πέρα αληθινές, είναι όλες, μα όλες, γεννημένες από, για και με αφορμή την Ικαρία.
 

Βρείτε το στην κατηγορία CD-DVD-BOOKS του Ικαριακού Παντοπωλείου ikariastore.gr

 

Μπορείτε να το παραγγείλετε με 3 τρόπους αποστολής & πληρωμής:

- Αποστολή το Σάββατο (μόνο για Αττική) για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής! Επίσης, να γνωρίζετε πως μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

- Αποστολή με κούριερ  και πληρωμή με κάρτα / paypal: Κόστος 5 ευρώ (Για αυτή την εβδομάδα συνίσταται μόνο για αποστολές εκτός Αττικής).

- Αποστολή με κούριερ (κόστος 5 ευρώ) και πληρωμή με αντικαταβολή (επιβαρύνεστε με 3 ευρώ παραπάνω, Χρέωση κούριερ για αντικαταβολή. Σύνολο 8 ευρώ.)

Βρείτε το στην κατηγορία CD-DVD-BOOKS του Ικαριακού Παντοπωλείου ikariastore.gr

Βρείτε το στην Ικαρία:
- Στον Άγιο Κήρυκο, στο βιβλιοπωλείο ΑΝΕΦΑΝΤΗΣ
- Στον Εύδηλο, στο βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

ikariastore banner