Ειδήσεις για τα Θέρμα και την αδειοδότητα του Γηπέδου Αγ.Κηρύκου

Τελικά χορηγήθηκε η προσωρινή υπό όρους άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης «Γήπεδο Αγίου Κηρύκου» έως τις 31 Οκτωβρίου του 2014, οι εργασίες προχωρούν και έως τις 31 Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί όπου ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα χορηγήσει την κανονική άδεια λειτουργίας.

Συνάντηση είχαν με τον Έπαρχο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Θερμών που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στα Θέρμα. Από κοινού συμφώνησαν για αρκετά θέματα που αφορούν την Λουτρόπολη. Την διαπλάτυνση σε ορισμένα στενά σημεία του Επαρχιακού δικτύου που συνδέει τον Άγιο Κήρυκο με την Λουτρόπολη και εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την επαρκή στατικότητα  του κεντρικού γεφυριού πριν τον Απόλλωνα. Υπάρχει σχεδιασμός από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την αντικατάσταση του διότι πραγματικά είναι πολύ επικίνδυνο υπογράμμισε ο Έπαρχος.

Επίσης συμφώνησαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία και πρόταση του Θανάση Βασίλαρου όλοι από κοινού για την κατασκευή του μνημείου των εξόριστων στα Θέρμα της Ικαρίας.            

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΟΣ
ΠΑΜΦΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 

ikariastore banner