21/10/2015 - 09:48«Έλα γι’ Άγιο»

Ήμουν λοιπόν στην κουζίνα μου στα Θέρμα κι έφτιαχνα φακές, με μυρωδάτη δάφνη από τα άγια χώματα του Κουντουμά, όταν άκουσα μια πολύ οικεία φωνή να φωνάζει, «Έλα-γι’-Άγιο!». Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου οι δίδυμες ανηψιές μου που έζαλαν στην αυλή μου, ακολούθησαν χορωδιακά, «Θεία, ο Σταυρής, ο Σταυρής!».

Τελικά χορηγήθηκε η προσωρινή υπό όρους άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης «Γήπεδο Αγίου Κηρύκου» έως τις 31 Οκτωβρίου του 2014, οι εργασίες προχωρούν και έως τις 31 Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί όπου ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα χορηγήσει την κανονική άδεια λειτουργίας.

29/09/2014 - 00:26Ghost Ville

Έχει αρχίσει να ψιλοχαράζει και σχεδόν από το ύψος της εκκλησίας κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις… Είναι ντυμένοι στα λευκά, με κουκουλωμένα τα κεφάλια τους και προχωρούν σαν υπνωτισμένοι. Σαν ζόμπι.

21/01/2014 - 00:38Θέρμα…rocks!

Ασφαλώς, τα Θέρμα δεν είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό αν σκεφτείς την Ικαρία. Πιθανόν, ούτε καν το δεύτερο. Προφανώς, θα έχεις τους λόγους σου. Δυστυχώς, δεν είναι επαρκείς. Ευτυχώς, μπορείς πάντα να αναθεωρήσεις γιατί , ενδεχομένως, θα ξαφνιαστείς ευχάριστα.