Βοήθεια στο σπίτι

 

 

Με απόφαση που υπέγραψε η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφία Θεολογίτου, κατανέμεται το ποσό των 575.323 ευρώ, στους δικαιούχους δήμους του Βορείου Αιγαίου που υλοποιούν το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». 

 

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Σοφία Θεολογίτου «Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, για την ομαλή συνέχεια μιας εκ των μεγαλυτέρων κοινωνικών δομών στα νησιά της Περιφέρειας μας. Από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβα τα καθήκοντα μου βρίσκομαι σε επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, όπου με την συνεργασία και τη συνδρομή του Υφυπουργού κ. Σταύρου Αρναουτάκη, συνεχίζεται απρόσκοπτα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας που έχει στόχο την παροχή συστηματικής και οργανωμένης πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας στα ηλικιωμένα άτομα και άτομα με ειδικές ανάγκες».

 

Τα ποσά που κατανέμονται στους δικαιούχους δήμους της Επαρχίας Ικαρίας είναι:

 

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. 

 

Φορέας υλοποίησης: Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Ικαρίας

 

Για Δήμο Ραχών: 45.000 ευρώ

Για Δήμο Ευδήλου: 18.970 ευρώ 

ikariastore banner