Βρεθήκαμε στην 7η Εντουριάδα στο Πέζι Ικαρίας

Στις 24 του Απρίλη, ημέρα Κυριακή και ολίγον συννεφιασμένη (η Εριφή ήταν μες την ομίχλη) βρεθήκαμε στο Πέζι για να απολαύσουμε τις δραστηριότητες των αθλητών που συμμετείχαν στην 7η Εντουριάδα που διοργάνωσε το μηχανοκίνητο τμήμα του Α.Σ. Διαγόρας.

Ακούγοντας τους ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα, αντιλαμβάνεσαι ότι η πίστα αλλά και οι διαδρομές γύρω από το Πέζι είναι καταπληκτικές. Άλλωστε οι συμμετοχές και από άλλα μέρη της Ελλάδος, το επιβεβαιώνουν. Φέτος είχαμε αγωνιζόμενους από την Σάμο και την Σύρο, παλαιότερα και από την Λέσβο και από την Αθήνα.

Ξεχωρίζουμε ένα στιγμιότυπο από τη μαρτυρία ενός πατέρα με δυο γιους: «Σωθήκαμε!! Μαζεύτηκαν τα μικρά μου από τους δρόμους και με πλήρη εξάρτηση για την ασφάλεια τους, βρίσκονται πολύ συχνά στις πίστες τόσο του Πεζιού όσο και του Καραβοστάμου» [Παράλληλα γίνεται προσπάθεια να φτιαχτεί και μια πίστα στα μέρη του Αγίου Κηρύκου].

Ο αριθμός των αγωνιζομένων έφτασε τους 29 που αγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες και για περίπου 3 ώρες «όργωσαν» το Πέζι. Υπήρχαν και μερικοί που "ξορίστηκαν" (χάθηκαν) αλλά το ευχαριστήθηκαν πολύ περισσότερο αφού σε ρελαντί ρυθμούς απόλαυσαν το «χάσιμο» τους! Για την ιστορία, στην 1η κατηγορία στις τρεις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι Καρίμαλης Αλέξης, Βουδούρης Θοδωρής, Κυπραίος Σπύρος, στην 2η κατηγορία οι Τσιώλης Γιάννης, Καρούτσος Βαγγέλης, Καρούτσος Γιάννης κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στην 3η κατηγορία οι Τσεπέρκας Νίκος, Σεβαστάκης Κώστας, Καρίμαλης Γρηγόρης αντίστοιχα. Τα έξοδα καλύπτονται μόνο από τους ανθρώπους του μηχανοκίνητου τμήματος αλλά και τους συμμετέχοντες.

Συγχαρητήρια σε όλους θα τα πούμε στην επόμενη συνάντηση και τέλος όσοι κυκλοφορούν με μοτοσικλέτες, ασχέτως κυβισμού, να φοράμε κράνος (όχι στον αγκώνα, στο κεφάλι)!

ikariamag.gr

ikariastore banner