Στις 24 του Απρίλη, ημέρα Κυριακή και ολίγον συννεφιασμένη (η Εριφή ήταν μες την ομίχλη) βρεθήκαμε στο Πέζι για να απολαύσουμε τις δραστηριότητες των αθλητών που συμμετείχαν στην 7η Εντουριάδα που διοργάνωσε το μηχανοκίνητο τμήμα του Α.Σ. Διαγόρας.

Η 5η Εντουριάδα Ικαρίας διεξήχθη για ακόμα μια χρονιά στην πίστα motocross στο Πέζι και στα γύρω βουνά. Για πρώτη φορά η διοργάνωση είχε 3 βασικές κατηγορίες, Ε1 με 8 συμμετοχές, Ε2 με 26 συμμετοχές και Ε3 με 7 συμμετοχές (41 συμμετοχές συνολικά).

Με την 4η Εντουριάδα Ικαρίας να έχει ολοκληρωθεί, αλιεύσαμε ένα βίντεο που μόλις αναρτήθηκε στο youtube. Στο βίντεο παρακολουθούμε δύο εκ των συμμετεχόντων, το Νίκο και το Φιλιππο να ακολουθούν με τα εντούρο τους την κορυφογραμμή με κατεύθυνση το Καψαλινό Κάστρο, λίγο πιο δυτικά από το Μαυράτο Ικαρίας.

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 12 Μαϊου η 4η Εντουριάδα Ικαρίας που διοργάνωσε το μηχανοκίνητο τμήμα του Α.Σ. Διαγόρα στο Πέζι. Εντυπωσιακές εκκινήσεις, ριψοκίνδυνα άλματα και πολλά γκάζια στις διαδρομές των άξιων οδηγών.

Επικίνδυνες διαδρομές για δυνατούς αναβάτες. Απολαύστε…

Εχθές, Κυριακή 22 Απριλίου, διεξήχθη η 3η Εντουριάδα Ικαρίας με αυξημένη συμμετοχή, με νέους και έμπειρους αναβάτες, με αγωνιστικότητα, υψηλό συναγωνισμό και εντυπωσιακά άλματα στην πίστα.

Ο Χρήστος Μαλαχίας μέσα από το ikariamag, αποτυπώνει με τον φακό του την ένταση, την δύναμη και την άγρια ομορφιά της 2ης Εντουριάδας Ικαρίας (τύπου scramble) που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Διαγόρας Ραχών κι έλαβε χώρα το Σάββατο 30 Απριλίου 2011 στο Πέζι Ραχών.

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr