Το Travel Book του "Εθνους" για το μέλι ΦΡΙΞΟΣ: "ΚΑΡΙΩΤΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ"

Στο εκτενές αφιέρωμα για τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους που φιλοξένησε το περιοδικό TRAVEL BOOK της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, το Σάββατο 11 Ιουνίου, εκτός από την αναφορά στα Ικαριώτικα Ζυμαρικά και το Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr, υπάρχει και ένα άρθρο για το μέλι της οικογένειας Αποστόλη Καρίμαλη:

"H οικογένεια Καρίμαλη συνεχίζει την παράδοση στη μελισσοκομία για 3 ολόκληρους αιώνες μεταφέροντας τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την αγάπη για αυτό το επάγγελμα από γενιά σε γενιά. Συνδέοντας την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, που απαιτούν οι καιροί μας, παράγουμε μέλι από τις καλύτερες ανθοφορίες που προσφέρει το νησί μας στις ποικιλίες: πεύκο-ανθέων (ποικίλης συλλογής), άναμα (ρείκι), θυμάρι και πευκοθύμαρο", μας αναλύει ο μελισσοκόμος κύριος Απόστολος Φ. Καρίμαλης. "Το μέλι με τη διακριτική ονομασία "ΦΡΙΞΟΣ" είναι το αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας, της φροντίδας και της επιμονής για την εξέλιξη και είναι αναγνωρίσιμο στο νησί μας αλλά και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε τις δραστηριότητες μας παρασκευάζοντας και άλλα προϊόντα με βάση το μέλι".

 

Σας θυμίζουμε πως αν βρίσκεστε στην Αττική, σας προτείνουμε στον τρόπο αποστολής του Ικαριακού Παντοπωλείου, να επιλέξετε την Αποστολή το Σάββατο, για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής! Επίσης, να γνωρίζετε πως μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ικαριώτες παραγωγούς στο Ικαριακό Παντοπωλείον ikariastore.gr

ikariastore banner