Στο εκτενές αφιέρωμα για τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους που φιλοξένησε το περιοδικό TRAVEL BOOK της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, το Σάββατο 11 Ιουνίου, εκτός από την αναφορά στα Ικαριώτικα Ζυμαρικά και το Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr, υπάρχει και ένα άρθρο για το μέλι της οικογένειας Αποστόλη Καρίμαλη:

Θρίαμβο αποτέλεσε η φετινή συμμετοχή της χώρας μας στο Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικού μελιού BIOLMIEL ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 26 & 27 Νοεμβρίου στην Ιταλία. Για ένατη συνεχόμενη χρονιά η Διεθνής κριτική επιτροπή αξιολόγησε περισσότερα από 170 προϊόντα στα οποία είχε προηγηθεί χημική ανάλυση, και καθόρισε τους νικητές, με συνολικό μέσο όρο που ξεπέρασε στη βαθμολόγηση τα 80/100 έκαστος.

Το αναματόμελο Ικαρίας τρυγήθηκε μόλις τον Δεκέμβρη στο νησί και βρίσκεται πια στα ηλεκτρονικά ράφια του Ικαριακού Παντοπωλείου μαζί με τις υπόλοιπες ποικιλίες ικαριώτικου μελιού. Με αφορμή αυτό, μοιραζόμαστε μαζί σας λεπτομέρειες για τις ευεργετικές ιδιότητες του.

Tο Ικαριακό Παντοπωλείον βρίσκεται σε φάση ανανέωσης! Αλλάζει την εικόνα και την ταυτότητα του. Επιπλεόν, όλες αυτές τις ημέρες ανεβάζουμε νέες εικόνες με τα προϊόντα μας αλλά και εμπλουτίζουμε τα "ράφια" μας με ό,τι καλύτερο βγάζει η ικαριακή γη. Πολύ σύντομα, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί και θα μπορούμε να σας παρουσιάσουμε όλα μας τα νέα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες.

“Το συγκριτικό πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της γεωργίας, κτηνοτροφίας και μελισσοκομίας στο Β. Αιγαίο είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας βιολογικών προϊόντων βασισμένων σε τοπικές ποικιλίες και φυλές ζώων καθώς και προϊόντων – πρώτων υλών για υψηλής

Η ικαριακή διατροφή έχει αποδειχθεί και επιστημονικά πια ότι είναι ένα από τα μυστικά μακροζωίας των Ικαρίων. Τα προϊόντα της ικαριακής γης παραμένουν αγνά, είναι παραδοσιακής παραγωγής αλλά και έχουν τη δική τους ιδιαίτερη νοστιμιά.

ikariastore banner