Στο ικαριακό χριστουγεννιάτικο 2μερο του ikariamag στην Αθήνα

“Σ’ αυτό το Spiti που ‘ρθαμε», με την υπογραφή του ikariamag.gr

Το Ικαριακό Παντοπωλείον στήθηκε από νωρίς στη φιλόξενη ζεστή αυλή του Spiti Cocktail Bar στο Χαλάνδρι! Και είχε όλα τα καλά από την ικαριακή γη, τα οποία μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά στο ikariastore.gr

Γλυκά, βότανα, κρασιά, λικέρ, φυτικά, εκδόσεις και άλλα ικαριακά προϊόντα.

Ο κόσμος άρχισε νε προσέρχεται από το μεσημέρι του Σαββάτου για να πιεί τον καφέ του ή και να σερβιριστεί από το μπαρ του καταστήματος, καριώτικο κρασί, λικέρ, και γλυκά με βάση ικαριακή μαρμελάδα.

Το βράδυ του Σαββάδου έγινε το αδιαχώρητο! Στη μουσική ήταν ο θρυλικός Χριστόφορος Κούβδος και πάρα πολλοί Ικαριώτες έσμιξαν για να τον ακούσουν ενώ το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

 

 

 

 

Η Κυριακή είχε πολλά στο πρόγραμμα της! Μικροί και μεγάλοι απολάμβαναν το πρωινό τους  όσο η Νταϊάνα Κόχυλα ετοίμαζε το ικαριώτικο μενού φορώντας τη νέα μας ποδιά (βρείτε τη στην κατηγορία διακόσμηση – στυλ του ikariastore).

Όταν ήταν έτοιμα, 2 κλασικά καριώτικα φαγητά έδωσαν γεύση από το νησί στην εορταστική Κυριακή μας: Χοιρινό με λαχανίδες και φάβα με άγριο κρίταμα Ικαρίας! Τα ποτήρια τσουγκρίζονταν, οι ευχές πηγαινοέργονταν και το απόγευμα ήρθε πολύ γρήγορα!

Κοντά στις 7, ο Ηλίας Φουντούλης, η Νταϊάνα Κόχυλα και η εκδότρια Άννυ Μπλάνα παρουσίασαν το νέο βιβλίο του Ηλία για το Αληθινό Ελληνικό Γιαούρτι (βρείτε το στο εκδοτικό ράφι του ikariastore.gr).

Το βράδυ μάς βρήκε με τον ικαριώτη παραγωγό του εν λευκώ Δημήτρη Παπαϊωάννου στις μουσικές επιλογές και το Χαλάνδρι σε χριστουγεννιάτικη διάθεση  και... λίγο πιο κοντά στην Ικαρία.

Ευχαριστούμε που ‘ρθατε!

Καλές γιορτές σε όλους!

ikariastore banner