Σκαρφαλώνουμε Ικαρία, στο 1ο αναρριχητικό φεστιβάλ του BOULDERING IKARIA!

To Βοuldering Ikaria καλωσορίζει τους λάτρεις της αναρρίχησης boulder για πρώτη φορά σε μια μεγάλη συνάντηση στο νησί, στις 24-28 Οκτωβρίου 2015. Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αναρριχητικών πάρκων με τη συνεργασία του Δήμου Ικαρίας στις περιοχές Άγιος Ισίδωρος, Πέζι, Πρινέ, Μαύρη, Μαυριάνου, Κάλαμος, Στάνη, Καρκινάγρι και Μαγγανίτης, και τη διάνοιξη 300 διαδρομών boulder, διοργανώνεται το πρώτο φεστιβάλ που θα προσελκύσει ένα νέο είδος εναλλακτικού τουρισμού στην Ικαρία.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες μπορούν να ξεναγηθούν και να σκαρφαλώσουν στα αναρριχητικά πάρκα, αλλά και να παρακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις όπως ένα mini Ικαριώτικο γλέντι με παραδοσιακές γεύσεις και ζωντανή μουσική, αλλά και μια παρουσίαση του project Bouldering Ikaria και Climbing Ikaria με σκοπό την προβολή και ενημέρωση για τις δυνατότητες του νησιού για σκαρφάλωμα στους επισκέπτες αλλά και σε επιχειρηματίες. Στην παρουσίαση θα είναι προσκεκλημένες και τοπικές επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες έχουν στηρίξει σημαντικά αυτή την προσπάθεια, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της αναρρίχησης.

Highlight του φεστιβάλ και ο διαγωνισμός first ascent σε project routes του πεδίου Οδυσσέας στο Μαγγανίτη, με δυνατά έπαθλα για τους 3 πρώτους νικητές.

Η προσπάθεια αυτή, σε συνδυασμό με τον αναρριχητικό οδηγό BOULDERING IKARIA GUIDEBOOK που κυκλοφόρησε πρόσφατα,  αναμένεται να προσελκύσει μακροχρόνια το ενδιαφέρον ελλήνων και ξένων αναρριχητών και να κάνει την Ικαρία ένα νέο διεθνή προορισμό για αναρρίχηση ολόκληρο το χρόνο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στη σελίδα της εκδήλωσης ή στη σελίδα του BOULDERING IKARIA

Κατεβάστε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και τις ειδικές τιμές [σε PDF] εδώ.

Χορηγοί: ROCKWAY Climbing & Fitness Center / POLO Center / CLIMBMORE.GR / KARRAS STAR Hotel / Daidalos Hotel / Erofili Hotel / Restaurant Grill Σωτήρης / Atheras Boutique Hotel / Valeta Studios @ Apartments

Χορηγός επικοινωνίας ikariamag.gr
Με την υποστήριξη του Ikariastore.gr

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner