ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΚΑΡΙΑΚΑ: Ο νέος αναρριχητικός οδηγός BOULDERING IKARIA!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Καλωσορίζοντας το Bouldering Ikaria

Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των αναρριχητών που επισκέπτονται το νησί της Ικαρίας για να ανακαλύψουν ένα νέο, πολλά υποσχόμενο αναρριχητικό παράδεισο! Σε εύχρηστο μέγεθος και σε 2 γλώσσες (ελληνικά- αγγλικά) ο οδηγός περιλαμβάνει 300 διαδρομές boulder που έχουν διανοιχθεί εως σήμερα στις περιοχές Άγιος Ισίδωρος, Πέζι, Πρινέ, Μαύρη, Μαυριάνου, Κάλαμος, Ακρωτήρι, Μαγγανίτης. Περιλαμβάνει χαράξεις σε φωτογραφίες, σκίτσα και χρήσιμες πληροφορίες για το νησί. Στις σελίδες του, μέσα από χρώματα και ολοζώντανες φωτογραφίες των γιγάντιων γρανιτένιων σχηματισμών του νησιού  μπορεί κανείς να ανακαλύψει γιατί η Ικαρία είναι ο επόμενος σταθμός των αναρριχητών από Ελλάδα και εξωτερικό και μια νέα πρόταση εναλλακτικού τουρισμού. Ο επισκέπτης μπορεί μέσα από τον οδηγό επίσης να ενημερωθεί για τοπικές επιχειρήσεις σχετικά με τη διαμονή του, το φαγητό, τη διασκέδαση και τη μετακίνησή του στο νησί.


Η καταχώρηση του portal μας στον οδηγό

Ο έντυπος οδηγός  BOULDERING IKARIA είναι η πρώτη προσπάθεια ευρείας ανάδειξης του έργου των Ευάγγελου Καστανιά, Αντώνη Σκευοφύλακα και Δονάτου Μπότου που ξεκίνησε επίσημα το 2012 με την υποστήριξη του Δήμου Ικαρίας για τη διάνοιξη Αναρριχητικών Πάρκων και την τόνωση του εναλλακτικού τουρισμού στο νησί της Ικαρίας.

Η Ικαρία είναι ένας πολλά υποσχόμενος αναρριχητικός παράδεισος, τόσο για bouldering όσο και για sport αναρρίχηση και δίνει τη δυνατότητα επίσκεψης για εναλλακτικό τουρισμό όλο το χρόνο- λόγω καλού κλίματος της και της ποικιλίας αναρριχητικών πεδίων.

Βρείτε το στο εκδοτικό ράδι του Ικαριακού Παντοπωλείου ikariastore.gr

ikariastore banner