ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χωρίς σαφή ημερομηνία το έργο "φωτισμός του λιμανιού στον Εύδηλο Ικαρίας"

Στις 16 Νοεμβρίου 2015 κάναμε ένα ρεπορτάζ για τον φωτισμό στο λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας και επικοινωνόντας με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ικαρίας και Φούρνων, κ. Γιώργο Κρητικό, μας δήλωσε ότι είναι θέμα ημερών η κάλυψη των φωτιστικών αναγκών. Στις 17 Ιανουαρίου 2016 επανήλθαμε με νέες εικόνες για το υποφωτισμένο λιμάνι. Τότε, το ikariamag.gr επικοινώνησε και πάλι με τον κ Κρητικό ο οποίος μάς είχε διαβεβαιώσει ότι μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα είχαμε την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του φωτισμού στο λιμάνι του Ευδήλου.

Σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2016, ό,τι απέμεινε από τις πρόσφατες κακοκαιρίες, είναι η κατάσταση που βλέπετε στις νέες εικόνες. Αυτή τη φορά, στις ερωτήσεις μας για το πότε θα φωτιστεί το λιμάνι της Βορείου Ικαρίας, δεν καταφέραμε να έχουμε κάτι συγκεκριμένο! Προχωράνε οι μελέτες, περιμένουμε εγκρίσεις, χρηματοδοτήσεις. Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου έδωσε ακόμα ένα 15θήμερο.

Η κατάσταση σε όλα τα λιμάνια των νησιών μας είναι προβληματική, η λύση να δημιουργηθεί δημοτικό λιμενικό ταμείο φαίνεται πιο αποτελεσματική για τους δήμους Ικαρίας και Φούρνων αφού χωρίς πολλές καθυστερήσεις θα χρησιμοποιούν άμεσα έστω τα χρήματα που εισπράττουν.

ikariamag.gr
 

ikariastore banner