Πρόσκληση ενδιαφέροντος της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής για το Γηροκομείο Ικαρίας

Σε συνέχεια των όσων συζητήθηκαν στην κοινή συνάντηση του Δήμου Ικαρίας με αντιπροσωπεία της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής, και του εκπρόσωπου τους στην Ικαρία κ Γ. Κεσσε (Αύγουστος 2016 – Νοέμβριος 2016) , για να προσδιορίσουν από κοινού τα επόμενα βήματα που αφορούν τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο κτήριο που θα στεγάσει το υπό ίδρυση  γηροκομείο.

Ο Δήμος Ικαρίας ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει (λογω αδυναμίας της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής), να διευκολύνει την διαδικασία που ενεργοποιεί η αδελφότητα έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να έχουμε ανάδοχο που θα αναλάβει την εκτέλεση των αναγκαίων εργασιών.

Με βάση αυτά δημοσιοποιούμε σήμερα περίληψη τεχνικής περιγραφής των εργασιών και πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους ενδιαφερόμενους πολιτικούς μηχανικούς και Αρχιτέκτονες, ώστε να υποβάλουν την προσφορά τους για τις αναγκαίες παρεμβάσεις στον συγκεκριμένο κτήριο.

Οι προσφορές θα κατατίθενται στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ικαρίας, (κ. Ν. Κατσαφαρο)  μέχρι 15 Ιανουαρίου 2017, (με αποδέκτη την  Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερική), για να διαβαστούν και εν συνεχεία  να  αξιολογηθούν από την  Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής.

ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

ikariastore banner