ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ: Ανακοίνωση για πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 24/1/2017 και μέχρι την Παρασκευή 3/2/2017, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για θέσεις εργασίας που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, σε 274 δήμους ανάμεσα  σε αυτούς και ο Δήμος Ικαρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι (άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ) μπορούν να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ  και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με την χρήση των κωδικών πρόσβασης (ονομασία χρήστη και συνθηματικό).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση σε έναν (1) έως τρεις (3) Δήμους και για μία και μόνο ειδικότητα.   Οι ωφελούμενοι (που θα προκύψουν από την τελική μοριοδοτηση που θα γίνει από τον ΟΑΕΔ)  θα έχουν πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα για χρονικό διάστημα 8 μηνών.

Οι θέσεις που αφορούν τις υπηρεσίες του δήμου Ικαρίας είναι:
1 Π.Ε Πολιτικών Μηχανικών
3 Δ.Ε χειριστών μηχανημάτων έργου
2 Δ.Ε Ελαιοχρωματιστών
2 Δ.Ε Σοβατζήδων
9 Υ.Ε Βοηθητικών εργασιών Καθαριότητας
 
Επίσης από την συγκεκριμένη πρόσκληση προβλέπονται και 7 θέσεις που θα απασχοληθούν από την διεύθυνση Α/βαθμιας εκπαίδευσης σε σχολεία της Ικαρίας.
(5 Δ.Ε Γενικών καθηκόντων σχολείων - 2 Δ.Ε Σχολικών βοηθών)

ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

ikariastore banner