Ολοκληρώθηκε το Διάθλον Ικαρίας 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ ο αγώνας διάθλου (κολύμπι – τρέξιμο) που διοργάνωσε το bikeexpert.gr στο Καρκινάγρι με χορηγό επικοινωνίας το ikariamag.gr.

Ο αγώνας περιελέμβανε κολύμπι 350 μέτρων, η εκκίνηση του οποίου έγινε από τη Λειβάδα  του χωριού (λιμανάκι) και κατέληξε στο Μόλο στις Αλυκές. Εκεί οι αθλητές συνεχίσαν με τρέξιμο 10 περίπου χιλιομέτρων μέσα στα σοκάκια του χωριού, ακολούθησαν στη συνέχεια δύο πλακόστρωτα μονοπάτια και κατέληξαν στο ίδιο πάλι σημείο, στις Αλυκές Καρκιναγρίου.

Η άμιλλα, ο ευγενής συναγωνισμός και τα χαμόγελα κυριάρχησαν μεταξύ των αθλητών, τόσο κατα τη διάρκεια του αγώνα, όσο και την ώρα της βράβευσης όπου μετάλλια και κύπελα δόθηκαν στους νικητές ανα κατηγορίες αλλά και στη γενική κατάταξη (φωτό). Κατα τη διάρκεια του αγώνα, υπήρχε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Στο σημείο του τερματισμούς συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος για να χειροκροτήσει την προσπάθεια των αθλητών.

Πρώτος, για την Ιστορία, ο Γιώργος Χανούμης (φωτό 2). Αξίζει να σημειωθεί και κάτι ακόμα, κάτι που σημείωσαν και οι ίδοι οι αθλητές: Για να μπορέσει να γίνει το Δίαθλον, τόσο οι διοργανωτές, όσο και οι εθελοντές εργάστηκαν σκληρά, από τις λειτουργικές ανάγκες της διοργάνωσης μέχρι – κυρίως- τον καθαρισμό και τη φροντίδα των μονοπατιών!

Μπράβο σε όλους.

ikariamag.gr
 

ikariastore banner