Νέος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Οικολογικό Άνεμο στο Β.Αιγαίο ο Μιχάλης Μπάκας

Γίνεται γνωστό ότι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής με απόφασή του έκανε αποδεκτή τη δήλωση παραίτησης του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ηλία Γιαννίρη.

Η ορκωμοσία του αντικαταστάτη του, νέου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μιχάλη Μπάκα, θα γίνει την Τρίτη 9/4 το πρωί, στο γραφείο του Περιφερειάρχη. 

O Μιχάλης Μπάκας γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1973, σπούδασε στο Τμ. Περιβάλλοντος του Παν. Αιγαίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση. Ερευνητικά έχει ασχοληθεί με την περιβαλλοντική πολιτική, τη διαχείριση προστατευόμενων περιοχών καθώς και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Ενεργοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα και εκλέχτηκε πρόεδρος στο Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος του καθώς και ως συνδικαλιστής Πρόεδρος στο σύλλογο συμβασιούχων υπαλλήλων του Παν. Αιγαίου. Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στη διοικητική υποστήριξη των Μεταπτυχιακών σπουδών του Τμ.Περιβάλλοντος. Συμμετείχε σε οικολογικές ομάδες με δραστηριότητα στη Μυτιλήνη (ΣΠΑΤΠΕ, Ναυτίλος εν δράσει, ποδηλάτες Μυτιλήνης) στηρίζοντας με την παρουσία του τη συμμετοχή του πολίτη στη λήψη αποφάσεων κατά τη χάραξη και εφαρμογή περιβαλλοντική πολιτικής. Διαμένει μόνιμα στη Μυτιλήνη από το 1991, είναι συντονιστής της ΠΚ Λέσβου των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2007 και 2009.

Για επικοινωνία με το Μιχάλη Μπάκα, νέο Περιφερειακό Σύμβουλο του Οικολογικού Ανέμου στο Βόρειο Αιγαίο.

mibakas@gmail.com
τηλ 6944654785

Ο Μιχάλης Μπάκας στις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr