Κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της 24/11/2015 όπου συζητήθηκε το θέμα του προϋπολογισμού της Περιφέρειας για το 2016, ο Βασίλης Μπάλλας διατύπωσε τη θέση του οικολογικού ανέμου όπως συνοπτικά παρουσιάζεται παρακάτω.

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου απέστειλε ο Μιχάλης Μπάκας, περιφερειακός σύμβουλος του Οικολογικού ανέμου ζητώντας να συζητηθεί στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο, η πρόταση του Οικολογικού Άνεμου για μια παράλληλη, ανοικτή και κοινωνική ΕΡΤ.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Νάσου Γιακαλή, ορκίστηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Περιφερειάρχη, αναλαμβάνοντας και επίσημα τα καθήκοντά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπάκας, που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα σύμβουλο κ. Ηλία Γιαννίρη.

Γίνεται γνωστό ότι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής με απόφασή του έκανε αποδεκτή τη δήλωση παραίτησης του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ηλία Γιαννίρη. Η ορκωμοσία του αντικαταστάτη του, νέου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μιχάλη Μπάκα, θα γίνει την Τρίτη 9/4 το πρωί, στο γραφείο του Περιφερειάρχη.