ΦΩΤΟ: ελεύθερες πτήσεις 2 στο Κάιρο.Το βιβλίο με διαδικτυακά κείμενα της Ικαρίας στις πυραμίδες

Γνωρίζουμε ότι οι ελεύθερες πτήσεις έχουν πλέον φανατικούς αναγνώστες. Γνωρίζουμε επίσης ότι η καθημερινή αυτή στήλη του ikariamag.gr φτάνει μέσω διαδικτύου σε όλα τα σημεία του κόσμου. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε όμως πού θα έφτανε το πρόσφατο βιβλίο μας, οι ελεύθερες πτήσεις 2 (περισσότερα για το βιβλίο εδώ)!

Οι αναγνώστες μας έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με το βιβλίο μας στο πλοίο, στις παραλίες και τα νησιά, στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμα και στο βυθό, κάτω από το νερό!

Σήμερα βρήκαμε στο Instagram από τη χρήστρια mrslondoner την παραπάνω φωτογραφία με περιγραφή:  Great Pyramids of Giza #Cairo! Απίθανη, την ευχαριστούμε πολύ!

Φαίνεται ότι δε σας ταξιδεύουμε μόνο εμείς με τα κείμενα μας αλλά και εσείς που μας παίρνετε μαζί στις τσάντες και τις βαλίτσες σας!

Τo βιβλίο μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά στο εκδοτικό ράφι του ikariastore.gr

Οι ελεύθερες πτήσεις 2 παρουσιάστηκαν τον Αύγουστο στις Ράχες από την ηθοποιό Τζένυ Μπότση, τον ιστορικό και φιλόλογο Σήφη Στενό και τη δημοσιογράφο Ρένια Τσιτσιμπίκου (περισσότερα εδώ).

Το βράδυ του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστούν στον arteis; fest 2013 | ημέρες σύγχρονης ικαριακής δημιουργίας στην Αθήνα (metamatic:taf). Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Δημοσιογράφοι Μάγια Τσόκλη και Δήμητρα Κόχιλα και η Σκηνοθέτης Κυριακή Σπανού. Δείτε το πρόγραμμα όλων των εκθέσεων και των εκδηλώσεων του arteis εδώ.

ikariamag.gr
 

ikariastore banner