Στην παρουσίαση των "ελεύθερων πτήσεων 2" στις Ράχες Ικαρίας

Ευχαριστούμε τον φωτογράφο Νεκτάριο Βασδέκη.

Η βραδιά ήταν ιδανική, ο καιρός γλυκός, ο κόσμος πολύς και το νέο μας βιβλίο φρεσκοτυπωμένο!

Έτσι η παρουσίαση των ελεύθερων πτήσεων 2, της 2ης ανθολογίας από την καθημερινή στήλη του ikariamag.gr, δε θα μπορούσε παρά να μας μείνει αξέχαστη.

Ο κόσμος γέμισε την τεράστια αυλή του υπέροχου Δεντρόσπιτου στην πλατεία του Χριστού Ραχών και παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή τους 3 εκλεκτούς μας φίλους να μιλούν για το 2ο βιβλίο μας.

Η ηθοποιός Τζένυ Μπότση, ο ιστορικός και φιλόλογος Σήφης Στενός και η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου παρουσίασαν τη νύχτα της 12ης Αυγούστου τη δική τους σχέση και οπτική για τις ελεύθερες πτήσεις 2.

Στο ομορφο περιβάλλον του Δεντρόσπιτου και σε χαλαρό κλίμα, όπως ταιριάζει στο ikariamag, μιλήσαμε με λόγια απλά και αληθινά για τις απόπειρες γραφής των συντακτών των ελεύθερων πτήσεων που καθημερινά, εδώ και 3μιση χρόνια, μοιράζοντες τις σκέψεις τους... από, για και με αφορμή την Ικαριά.

Υποσχεθήκαμε ότι θα συνεχίσουμε να γράφουμε εκπροσωπώντας κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό μας και μεγαλώνοντας αυτήν την ομάδα που προσπαθεί να αρθρώσει λόγο για μια Ικαρία μακριά από κλισέ, μεγάλες αλήθειες, γραφικότητες και μεγαλοστομίες.

Και δώσαμε ραντεβού για τη χειμερινή παρουσίαση του βιβλίου μας... στην Αθήνα.

Πληροφορίες για το βιβλίο, τα σημεία πώλησης του στην Ικαρία αλλά και το πώς μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά, εδώ.

ikariamag.gr

ikariastore banner